Nagy Márk vs Cortez?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudok választani,Márknak a nagyképűsége,és a cuki féltékenysége,Cortez pedig hát..ő Cortez! Ez elég indok!! :D és szerintetek ?2015. dec. 18. 22:45
11/63 anonim válasza:
Cortez. De a fiúk közül Ricsi 4ever
12/63 anonim válasza:
Cortez. A személyiségét nagyon szerettem, meg kicsit olyan titokzatos is marad mindvégig. Nagy Márkot is szeretem bár való igaz ő kissé egoista, bár pont ebből adódnak vicces jelenetek. :)
13/63 anonim válasza:
Én nem tudok dönteni. Márk olyan szuki, Cortez ő... Cortez! <3
14/63 anonim válasza:
Cortez.
Imádom Márkot is de Cortez az örök favorit. <3
17/63 Zsiros Alexandra válasza:
Nekem mind a 2 szimpi nem tok választani
18/63 Pjnonstop válasza:
Márk....neki legalább van humora..:)
19/63 anonim válasza:
Cortez FTW (for the win:P)
Szerintem nem túl komoly, ő is szokott hülyülni stb. Csak ő jobban érzékel a helyzet "súlyosságát":D Márkot is bírom, de nem hiszem, hogy járnék vele...:/
Cortez jobban törődik másokkal is <3
20/63 anonim válasza:
Egyik sem.
Cortez bunkó, modortalan, túl laza, és tülságosan magabiztos (rossz értelemben).
Márk beképzelt, öntelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!