Nagy Márk vs Cortez?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudok választani,Márknak a nagyképűsége,és a cuki féltékenysége,Cortez pedig hát..ő Cortez! Ez elég indok!! :D és szerintetek ?2015. dec. 18. 22:45
32/63 anonim válasza:
Szerintem Márk a legeslegjobb.Az osztálytársaim szerint Cortez de csak azért mert még nem olvasták a Bexi sorozatot.
#FOREVER MÁRKER <3
33/63 anonim válasza:
Márkot azért szeretem, mert simán hülyét tud csinálni úgy az emberből,hogy az nem haragszik érte.
Cortezt pedog azért mert... Mert nem is tudom. Ő Cortez,ahogy a kérdező is írta. Nekem kicsit Cortez felé billen a mérleg,de mind a két karaktert imádom.
34/63 anonim válasza:
Na, azért Cortez is hülyét tud csinálni az emberből! :) De Nagy Márk azért jobb! Meg Márk többet beszél az érzelmeiről, gondolatairól pl. a 4. részben...
35/63 anonim válasza:
most olvastam a bexit 2 hét alazz kiolvastam az elsó kettőt. mrk jobban bejön róla sokkal többet lehet tudni
38/63 anonim válasza:
Nagy Márk. Cortez túl tökéletes... Meghát ő nem Nagy Márk! #forevermarker
39/63 ILoveMáday válasza:
Cortez csak mert...ő Cortez
40/63 anonim válasza:
Cortez
Márktól 2 perc alatt falra másznék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!