Nagy Márk vs Cortez?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudok választani,Márknak a nagyképűsége,és a cuki féltékenysége,Cortez pedig hát..ő Cortez! Ez elég indok!! :D és szerintetek ?2015. dec. 18. 22:45
1/63 anonim válasza:
Nagy Márk!
Amíg nem olvastam a Kèstèlt Cortez volt a favorit, de Nagy Márk magasan veri őt!:)
C-vel az a baj, hogy túl komoly, ès nem sok mindent tudunk róla.
Márk pedig... Ő minden egybevetve, ès pont ettől a legjobb^^
2/63 anonim válasza:
Cortez. Már nem azért,de Nagy Márk eléggé el van telve magától.
3/63 anonim válasza:
de pont ezért olyan jó:) Mert igazából okos, tudja hogy mit miért tesz, csak hát szereti magát. Van önbizalma. Az nem nagy gond:)
4/63 anonim válasza:
Szerintem Cortez mert Ő igaz hogy komoly de ki tart Reni mellet meg bízik benne és Úgy tesz /Dönt ahogy neki Reninek jó.
5/63 anonim válasza:
Mért ekkora Márker mindenki?? Szerintem undorító, nagyképű ember ez a Nagy Márk, számomra Cortez a kedvenc.
7/63 anonim válasza:
Nekem Dave a kedvencem az összes (fiú)szereplő közül. De ha Cortez és Márk közül kell válasszak akkor inkább Márk. Cortez maga a megbizhatóság,állandóság ami jó és én is fontosnak találom viszont Márk mellett nem lehet unatkozni és én nem szeretem ha MINDIG MINDEN nap ugyana z történik és Márk mellett ez nem történhet meg :))
8/63 békésy9 válasza:
Én teljes mértékben Cortez fan voltam amíg nem jött ki a Bexi és hát Nagy Márk. Most fejeztem be az Illúzió-t és telejesen szerelmes vagyok Márk karakterébe.
Meg aki olvasta a végén ott van ,,A negyedik részből":Azt irja már nem járnak...nem birom a Geri gyereket
9/63 A kérdező kommentje:
Igen én is mikor kiolvastam a Bexi-sorozatot kicsi Cortez a háttérbe került.Rég volt már az SZJG (mármint hogy régen olvastam) szóval újra fogom eleveníteni,mert ha így visszaemlékszek akkor Cortezzel is történtek azért dolgok..
2015. dec. 27. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!