Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagy Márk vs Cortez?

Nagy Márk vs Cortez?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudok választani,Márknak a nagyképűsége,és a cuki féltékenysége,Cortez pedig hát..ő Cortez! Ez elég indok!! :D és szerintetek ?

2015. dec. 18. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
88%

Nagy Márk!

Amíg nem olvastam a Kèstèlt Cortez volt a favorit, de Nagy Márk magasan veri őt!:)

C-vel az a baj, hogy túl komoly, ès nem sok mindent tudunk róla.

Márk pedig... Ő minden egybevetve, ès pont ettől a legjobb^^

2015. dec. 18. 22:50
 2/63 anonim ***** válasza:
54%
Cortez. Már nem azért,de Nagy Márk eléggé el van telve magától.
2015. dec. 19. 14:27
 3/63 anonim ***** válasza:
95%
de pont ezért olyan jó:) Mert igazából okos, tudja hogy mit miért tesz, csak hát szereti magát. Van önbizalma. Az nem nagy gond:)
2015. dec. 19. 19:01
 4/63 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem Cortez mert Ő igaz hogy komoly de ki tart Reni mellet meg bízik benne és Úgy tesz /Dönt ahogy neki Reninek jó.
2015. dec. 20. 14:37
 5/63 anonim ***** válasza:
29%
Mért ekkora Márker mindenki?? Szerintem undorító, nagyképű ember ez a Nagy Márk, számomra Cortez a kedvenc.
2015. dec. 21. 14:25
 6/63 anonim ***** válasza:
48%
CORTEZ!!!!!
2015. dec. 24. 13:21
 7/63 anonim ***** válasza:
55%
Nekem Dave a kedvencem az összes (fiú)szereplő közül. De ha Cortez és Márk közül kell válasszak akkor inkább Márk. Cortez maga a megbizhatóság,állandóság ami jó és én is fontosnak találom viszont Márk mellett nem lehet unatkozni és én nem szeretem ha MINDIG MINDEN nap ugyana z történik és Márk mellett ez nem történhet meg :))
2015. dec. 25. 16:53
 8/63 békésy9 válasza:
92%

Én teljes mértékben Cortez fan voltam amíg nem jött ki a Bexi és hát Nagy Márk. Most fejeztem be az Illúzió-t és telejesen szerelmes vagyok Márk karakterébe.

Meg aki olvasta a végén ott van ,,A negyedik részből":Azt irja már nem járnak...nem birom a Geri gyereket

2015. dec. 27. 11:29
 9/63 A kérdező kommentje:
Igen én is mikor kiolvastam a Bexi-sorozatot kicsi Cortez a háttérbe került.Rég volt már az SZJG (mármint hogy régen olvastam) szóval újra fogom eleveníteni,mert ha így visszaemlékszek akkor Cortezzel is történtek azért dolgok..
2015. dec. 27. 11:46
 10/63 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen Nagy Márk

#márker

2015. dec. 27. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!