Tudtok ajánlani anyósnak egy frappáns könyvet?
Ne adj ilyen könyvet ajándékba, csodálkozni fogsz, hogy nemhogy nem javul meg tőle az anyósod, hanem még sokkal rosszabb lesz a viszonyotok.
Inkább írd ide, mi a problémád vele. Ha mindenbe bele akar szólni, akkor a férjednek kell helyretennie. A találkozások számának csökkentése pedig mindenképpen jót tesz a lelkivilágodnak.
Ha van egy minimális pszichológiai érzéked, akkor szerintem próbálj egy őszinte választ keresni magadban arra a kérdésre, hogy ennek hatására javulna vagy romlana-e a kapcsolatod az anyósoddal.
De ha szándékosan szeretnéd elmérgesíteni a viszonyotokat, vagy a tétet szeretnéd emelni, akkor csináld nyugodtan.
Szepes Mária könyveit ajánlom például.
De Dale Carnegie Siker kalauz című három kötetes írásai is remek művek. Mivel az ott bemutatott elveket nem csak az üzleti életben lehet alkalmazni.
Deepak Chopra könyceit is szívesen javaslom.
Müller Péter írásait is figyelmedbe ajánlanám.
Bartha András
Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról
végül is teljesen mindegy milyen könyv amit veszel
a lényeg h ne ajándékba vedd meg neki hanem mikor mentek látogatóba akkor vidd magaddal mintha azt olvasnád, és esetleg említsd meg neki h milyen jó könyv és milyen érdekes
majd felejtsd ott véletlen :-D
másnap meg hívd fel h nincs e ott mert hát még nem olvastad ki
hátha kíváncsi lesz rá és beleolvas :-D
Köszönöm a válaszokat, az építő jellegű kritikákat is. (Ha ismernétek az elmúlt 18 éveinket...) Könyvet adok ezt már eldöntöttem.
Köszönöm a könyv ajánlókat, (1-2 kivétellel) pont ilyenekre gondoltam. Minden jót Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!