Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Regenyiras, alaptortenetnek jo?

Regenyiras, alaptortenetnek jo?

Figyelt kérdés

Meg sose irtam regenyt, de mar egy ideje szeretnem megprobalni.

A tortenet pedig egy lanyrol szolna, aki elmegyogyintezetbe kerulne, mert latja a szellemeket, de senki sem hisz neki.

Roviden ennyi. Mennyire sablonos a sztori? Nekem hirtelen nem jut eszembe hasonlo konyv/film. Ettol fuggetlenul ha nem is lenne olyan eredeti, megerne elkezdeni, mar csak azert, hogy gyakoroljak?

2015. okt. 9. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Eléggé, mellékszálnak oké lenne, de főtörténetnek ez így édes kevés.
2015. okt. 9. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, bár szerintem, ha valami pluszt hozzáadsz, még jó is lehet. Ez csak egy alaphelyzet, ez nem sztori. :) (Bocs, ha valahol felcseréltem a z és y betűket, nehezen tudok átszokni az angol billentyűzetre...)
2015. okt. 9. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Pedig valószínűleg benne van a TOP 15 legsablonosabb sztoriban. Vagy a főszereplő lát szellemeket a diliházban, vagy a főszereplő nyomoz valaki után, aki szellemeket látott a diliházban, vagy a főszereplő öreganyja látott szellemeket a diliházban... mind a szellemlátás, mind a diliház baromi sablonos. ETTŐL FÜGGETLENÜL, bármilyen sablonból lehet újdonságot faragni, csak ahhoz nagyon-nagyon tehetséges írónak kell lenni, elképesztő fantáziával, elképesztő kreativitással és rengeteg belefektetett idővel.
2015. okt. 9. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább egy karakter háttérsztorija lehetne.
2015. okt. 10. 15:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Igazabol ugy szeretnem, hogy a tortenetet a foszereplo testverekent lehet olvasni, aki hisz a foszereplonek abban, hogy szellemeket hall es lat.

Es csak a vegen derulne ki az igazsag, amikor a lany elmegyogyintezetbe kerul. A lany egyke es elmebeteg (ezert hall es lat bizonyos dolgokat).

Persze meg lennenek az okok, hogy miert akkor tortennek az esemenyek, mi a kivalto oka annak hogy a lany elmegyogyintezetbe kerul. (Erre van mar 1-2 gondolatom, de meg nem dontottem)

Erdekesnek hangzik igy jobban kifejtve vagy sablonosnak?

Es persze koszonok minden valaszt mindenkit felpontozok!

2015. okt. 10. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez még mindig nem történet, csak egy alapfelállás, karakter háttértörténet.

Mi lesz az esemény, a bonyodalom, amit meg kell oldani?

Sablonosnak sablonos, de ha tényleg lesz hozzá történet és az jó, egyedi, fordulatos, akkor lehet jó.

2015. okt. 11. 12:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazuk van az Előttem szólóknak.Csak annyit tennék hozzá,hogy a Szellemidéző trilógia jut róla eszembe.
2015. okt. 12. 21:20
 8/10 anonim válasza:
de váárj ha a lány egyke akkor miért a testvére szemszögéböl látjuk a folgokat? :o
2015. okt. 18. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolso: mert a lany tenyleg elmebeteg, de ez a tortenetolvasasa soran nem derul ki, es azt hiszi van egy testvere, meg latja a szellemeket (es az olvaso is ezt fogja hinni,de ezek persze csak hallucinaciok, es a vegen ki is derul)
2015. okt. 19. 06:34
 10/10 Pali1977 ***** válasza:
Ha mondjuk úgy folytatod, hogy a szellem oda is követi, akkor azért ott már lesz egy kis feszültség. Miért követi? Mit akar tőle? Bosszút állni valamiért vagy csak segítséget kérni mert más nem látja? (ez már nagyon Hetedik érzék gyanús :D Bár Kevin Bacon karaktere a saját házában látta a lány szellemét.)
2016. jún. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!