Milyen könyvet vennétek a 16 éves lányotoknak?
Segítséget szeretnék kérni, tini lányok anyukájától, hogy ti milyen könyvet vennétek ?
A ti lánykátok kedvenc könyve ?
Attól függ mi az érdeklődési köre..Am nekem a Harry Potter könyvek meg a Szent Johanna Gimi jön be meg a bünügyi könyvek
12\L
Mivel nagy Trónok harca sorozat rajongó és olvasni is szeret megleptem George R.R. Martin könyveivel ami alapján a sorozat készül :)
-1. kötet: Trónok Harca (A Game of Thrones)
-2. kötet: Királyok Csatája (A Clash of Kings)
-3. kötet: Kardok Vihara (A Storm of Swords)
-4. kötet: Varjak Lakomája (A Feast for Crows)
-5. kötet: Sárkányok Tánca (A Dance with Dragons)
Illetve jön a 6. kötet is a ''The Winds of Winter''.
18 éves lányként amit én legutóbb olvastam, és tetszett, az a Flat-out-love, jelenleg épp a kiegészítő kötetét olvasom. Ezelőtt pedig az L.A. Candy-sorozat 3. részét. A Pippa Kenn-sorozatot is szeretem, azt egy magyar írónő írta (illetve írja, mivel a 3. része még nem jelent meg). A kedvenc könyveim pedig a Battle Royale és a Bad Girl-könyvek (csak sajnálatos módon nincs mind lefordítva magyarra, és valami furcsa módon az ez alapján készült tévés sorozat (Gossip Girl) még jobb).
A Beach Girl és Klikk sorozatok is jók, de szintén nincsenek végig lefordítva, valamint fogalmam sincs, jelenleg be lehet-e őket szerezni.
Leiner Laura könyvei sem rosszak, de talán inkább a 13-14 éves korosztálynak.
A Mein Kampf-ot! :D Egyébként, engem érdekel a II VH - t, de ez jó vicc volt azért :P :)
Szerintem egy könyvutalvány jobb lenne , esetleg kötött szemmel bevezetni a könyvesboltba, így 100%, hogy olyan könyve lesz, amit ő is szeretne :)
Azért tettem fel a kérdést, mert rám bízta.
Igazából tudom hogy szereti az ilyen könnyed nyomozós történeteket vagy az ilyen csajos történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!