Ti mit vennétek Karácsonyra 15 éves lányotoknak?
Tudom hogy még messze van évvége de a névnapi és a szülinapi ajándékom már megvan és gondolkoztam mit kérhetnék Karácsonyra. Vagy tabletet vagy olyan telefont amilyet én szeretnék. A mostani telefonom fél éves sincs de már katasztrófa. Van laptopunk de az is kezd tönkremenni.
Tudom nem kevés pénz viszont nem kapok zsebpénzt ha kérek akkor se nagyon. A névnapi ajándékom kb. 30 ezer lesz (nem én kértem anya ötlete volt) a szülinapi ajándék is ennyi lesz (több mint 1 éve hoztam fel hogy szeretném). Szoval tudom hogy örüljek hogy ennyi mindent kapok de 2 éve szeretnék egy tabletet esetleg egy új telefon jól jönne
Ti megvennétek?
15 éves gyerek ilyenkor nem agyal karácsonyi ajándékon.
Szóval kamu a kérdésed.
Miért lenne kamu?? Azért mert előre gondolkozok?
De igen megbecsülöm mert ezt a saját pénzemből vettem de sokszor magától kikapcsol, nagyon lassú, már semmit sem lehet letölteni még videót se indít el csak ha 1 órát várok rá.
Én 15 évesen karácsonyra csak annyit szerettem volna, hogy legalább a szenteste békében teljen el. Hát nem jött össze, a szüleim májusra el is váltak. Azóta nekem a karácsony inkább a szeretetről szól, mintsem az ajándékokról, és szerintem sokkal jobb így.
(ezt egy 3 éves, alsókategóriás mobilról írtam épp)
Aki nem tud normálisan válaszolni az inkább ne válaszoljon!!
De hol lehet 14 évesen (ősszel leszek 15) tartós betegként dolgozni mert itt csak 16 éves kortól lehet??
Amúgy én is csak az egyikre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!