A Harry Potter című könyvben illetve filmben szerintetek ki tartozik a "szerethetetlen" kategóriába?
Dolores Umbridge- visszael a hatalmaval es mindenkit szadiz aki Harry oldalan all.
Cornelius Caramel- erotlen, gyenge senki, aki raadasul bekepzelt es szuklatokoru
Barty Kupor- az az ember az Azkabanba kuldte a sajat fiat. Milyen apa az ilyen? Ja es utana megis kihozza ami azt eredmenyezi h Voldemort visszater
Percy Weasly- okoskodo, tul becsvagyo es megtagadja a csaladjat. Az h a vegen megter az engem nem igazan gyozott meg
Fenryr Gyrback(tuti nem igy kell irni, bocsi)- szorakozasbol harap meg gyerekeket is, Billt is, ezzel nyomorultabba teve az eletuket
Lucius Malfoy- eleinte felvagos a penze es a csaladja miatt, kesobb pedig kiderul h egy gyava fereg a cstaban. Nacrissaval ellentetben semmivel nem jarul hozza a gyozelemhez.
Lumpsluck- gyava, csak a kenyelem es a befolyas erdekli, nem huseges senkihez
Kihagytam valakit? ;))
1. Umbridge prof.
2. Rita Vitrol
3. Voldemort
Dumbledore-Mindig játszotta a jófej nagypapit, közben meg úgy bánt az emberekkel mint a sakkfigurákkal. Undorító.
Umbrige-Utálatos vén banya, irtó unszimpatikus.
Néha Ron, mert annyira féltékeny és irigy volt a legjobb barátjára.
Néha Hermione, mert mindig csak okoskodott.
Cornelius Caramell karakterét is kifejezetten utáltam. De a legjobban mindig is Albust.
A Harry Potterben nincs olyan, hogy szerethetetlen :)
Mindenki szerethető a maga módján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!