Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry Potter című könyvben...

A Harry Potter című könyvben illetve filmben szerintetek ki tartozik a "szerethetetlen" kategóriába?

Figyelt kérdés

2015. jan. 5. 22:32
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Harry Potter mert szerintem ő egy olyan alak akit hiába próbáltam megszeretni, nem sikerült. Ron Weasleyről ugyanez a véleményem. Voldemort a sok gyilkolás és kínzás miatt unszimpatikus.
2015. febr. 1. 19:58
 22/26 anonim ***** válasza:

Dolores Umbridge- visszael a hatalmaval es mindenkit szadiz aki Harry oldalan all.

Cornelius Caramel- erotlen, gyenge senki, aki raadasul bekepzelt es szuklatokoru

Barty Kupor- az az ember az Azkabanba kuldte a sajat fiat. Milyen apa az ilyen? Ja es utana megis kihozza ami azt eredmenyezi h Voldemort visszater

Percy Weasly- okoskodo, tul becsvagyo es megtagadja a csaladjat. Az h a vegen megter az engem nem igazan gyozott meg

Fenryr Gyrback(tuti nem igy kell irni, bocsi)- szorakozasbol harap meg gyerekeket is, Billt is, ezzel nyomorultabba teve az eletuket

Lucius Malfoy- eleinte felvagos a penze es a csaladja miatt, kesobb pedig kiderul h egy gyava fereg a cstaban. Nacrissaval ellentetben semmivel nem jarul hozza a gyozelemhez.

Lumpsluck- gyava, csak a kenyelem es a befolyas erdekli, nem huseges senkihez

Kihagytam valakit? ;))

2015. febr. 20. 20:41
 23/26 anonim válasza:

1. Umbridge prof.

2. Rita Vitrol

3. Voldemort

2015. ápr. 5. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:
46%

Dumbledore-Mindig játszotta a jófej nagypapit, közben meg úgy bánt az emberekkel mint a sakkfigurákkal. Undorító.

Umbrige-Utálatos vén banya, irtó unszimpatikus.

Néha Ron, mert annyira féltékeny és irigy volt a legjobb barátjára.

Néha Hermione, mert mindig csak okoskodott.

Cornelius Caramell karakterét is kifejezetten utáltam. De a legjobban mindig is Albust.

2015. aug. 31. 17:25
 25/26 anonim válasza:

A Harry Potterben nincs olyan, hogy szerethetetlen :)

Mindenki szerethető a maga módján :)

2016. febr. 8. 21:24
 26/26 Rbaenerya válasza:
Egyetértek az előttem szólóval mondjuk én imádtam Umbridget gyűlölni. Voldemort és Bella a kedvenceim (bár őket nem azért mint a békát). De ha valakit mégis unszinpatikus akkor az Harry.
2016. júl. 29. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!