A Harry Potter című könyvben illetve filmben szerintetek
ki tartozik a "szerethetetlen" kategóriába?
11/26 anonim válasza:
2015. jan. 6. 18:44
12/26 anonim válasza:
Szerintem is Harry Potter mert hiába írják azt, hogy Harry nagyon unta már, hogy folyamatosan ott ugrálnak körülötte, kiválasztottnak hívják és mindig ő a főszereplő én akkor is csak egy utálatos, menősködő alaknak tudom elképzelni.
2015. jan. 6. 18:47
13/26 A kérdező kommentje:
Nagyon jó neveket írtatok köszönöm. De, cáfolom hogy Bellatrix Black Lestrange szerethetetlen lenne (nekem ő a kedvencem).
Cho Chang, James Potter - őket kettejüket sehogy sem sikerült megszeretnem. De azt egyszerűen fel sem tudom fogni, hogy valaki miért utálja/nem bírja Harry-t, Hermione-t, Dumbledore-t stb...
2015. jan. 6. 19:08
Nekem Cho, Ginny, Piton és Lavender. Mindenki úgy szereti Pitont, de én valamiért sosem tudtam:D Én Harryt is bírom, de ez nagy szubjektív, ahogyan maga a történet is.
2015. jan. 6. 21:26
James Potter fiatalkorában tipikus menő s.ggf.j volt. Dumbledoret nekem külön szimpatikussá tette, amikor kiderültek a hibái. Valahogy közelebb hozta az, hogy ő is csak egy ember aki nem tévedhetetlen.
2015. jan. 6. 22:51
2015. jan. 11. 09:44
Az csak egy dolog, hogy valaki a körülmények miatt csak a rossz és a még rosszabb között választhat, pl. a Malfoy család vagy Féregfark. Ők sem a kedvenceim, de bizonyos értelemben sajnálom őket (amint az előttem válaszolók már megindokolták).
Ami viszont az én szememben igazán utálatos, amikor valaki visszaél a hatalmával és puszta szórakozásból alázza meg a másik embert (pl. Umbridge és Piton a diákjaikat - és erre az sem mentség, hogy Piton civilben milyen bátor kétkulacsos kém volt). De ugyanez a véleményem Jamesről is, aki minden ok nélkül szívatja a nála gyengébb Pitont.
2015. jan. 11. 16:59
19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas válaszokat! Szeretném ebbe a kategóriába Mrs. Weasley-t is besorolni (nagyon utálom).
kornéliusz karamell karaktere volt számomra olyan a könyvben,hogy szívesen bevertem volna neki néhányat.
egy szűk látókörű,naiv,fecsegő,gyenge lelkű idióta hatalmi pozícióban.
2015. jan. 14. 22:03
Kapcsolódó kérdések: