Tehát Harry Potter teljesen halhatatlan volt tudtán kívül?
Tehát Harry Potter teljesen halhatatlan volt azzal a lélekdarabbal (a természetes haláltól) tudtán kívül?!
Tehát ha Voldemort nemigazán foglalkozott volna vele, és nem próbálta volna folyamatosan megölni akkor gyakorlatilag halhatatlan volt.
Csak nyilván később jött volna rá, hogy simán nem halhat meg.
Szerintetek hány évesen jött volna rá erre?
És hogyan viselné ezt az emberi test?
Már mért lett volna halhatatlan? Nem olvastad a könyvet?
Voldemorton kívül akárki megölhette volna, mert Lily Evans áldozata csak Voldemorttal szemben hat. És természetes halálban is meghalhatott, ez az egész varázs csak Voldemort ellen véd, mikor Voldemort meghalt akkor ez a varázs el is múlt, elvileg úgy volt hogy csak 17 éves koráig tart, de a negyedik könyvben Voldemort felhasználja Harry vérét, ezzel múlhatatlanná teszi a varázst.
A horcrux pedig elpusztult a hetedik könyvben a tiltott rengetegben, de a horcruxtol sem lett volna halhatatlan mert az Voldemort lélek darabja volt, ha Harry meghalt volna akkor a lélek darab valószínűleg új testet keres.
De olvastam, ezzel tisztában vagyok!
De ez nem az én agyszüleményem, a természetes halálról szóló teóriát egy fórumon olvastam régebben (most újra elővettem a szériát ezért érdekel és kérdeztem meg), valaki váltig azt állította (a könyv ellenére), hogy még Harry is halhatatlan volt!
Amúgy tegyük fel célzottan készítek egy horcruxot valami előlényből(az most mindegy miből), akkor nem találnák módszert arra, hogy halhatatlanná tegyem "az alanyt", ergo megosszam a halhatatlanságom valakivel a lélekdarabommal, tehát nem is létezik semmiféle "trükk" erre a fekete mágiában a HP univerzumban?
Ha valaki csinál egy horcruxot attól az lesz halhatatlan aki csinálta, nem az akibe vagy amibe rakta.
Ott van pl Nagini ő is egy élőlény és horcrux de nem ő halhatatlan ettől a lélekdarabtól hanem Voldemort.
Ha egy horcruxot hordozó élőlény meghal akkor a lélekdarab egyszerűen másik testet keres amiben tovább élhet, amit Voldemort is csinált még visszatérése előtt.
Harry Nem volt halhatatlan, mert ő maga is egy horcrux volt és így 2 élete volt, ő mindig legyőzte minden évben Voldemortot és így a 7. részig megmaradt mind a 2 élete!
Ott Legyőzte Harry-t Voldemort és így meghalt, de még volt egy élete, ( így normális volt, horcrux nélküli) , és akkor jött a következő csata és immár a Horcrux nélküli Harry és horcrux nélküli voldemort, össze hadakozott, ahol Harry nyert, így elpusztította mindenidők legsötétebb varázslóját! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!