Harry a halál ura lett, mert birtokolta mind a három ereklyét. Akkor halhatatlan lett? Vagy mégsem, mert a pálcát visszatette Dumbledore sírjába. Akkora ez most hogy van?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 15:25
1/10 anonim válasza:
Attól még nem halhatatlan, ez nem azt jelenti. Csak van néhány erős fegyvere a halállal szemben. A pálca, ami a közhiedelem szerint legyőzhetetlen, persze valójában csak nagyon erős, a kő, amivel vissza tudja hívni a holtakat, ezzel gúnyt űzve a halállal és a köpeny, amely segítségével el tud rejtőzni a halál, vagyis a támadói elől. Ettől még meghalhat súlyos betegségben, vagy ha véletlenül egy vonat elé ugrik, de legyőzni sokkal nehetebb, a köpeny miatt szinte lehetetlen.
2/10 anonim válasza:
1.: Miért pont a köpeny miatt lehetetlen legyőzni? Szerintem harcban a pálca sokkal erősebb fegyver...
Attól, hogy a halál ura, még nem halhatatlan.
3/10 anonim válasza:
Mert a köpennyel el tud bújni, ha nincs kedve harcolni. A pálcát le lehet győzni, sokaknak sikerült. Egyébként nem esett le az egész könyv lényege? Hogy a köpeny a legfontosabb, és egyedül az ártalmatlan. A másik kettő inkább veszélyes.
4/10 anonim válasza:
Az egész könyv lényege?:D Bocs már, de szerintem messze nem ez a könyv lényege... A köpennyel pedig ja, el lehet bújni, de semmiféle védelmet nem biztosít ezen kívül.
Egyébként hidd el, olvastam elégszer a könyvet ahhoz, hogy tudjam, mi a lényege. Jézusom...:D
5/10 anonim válasza:
Ja bocs ugy ertettem hogy a haromtestver mesejenek a lenyege. A legkisebb giu valasztotta a kopenyt es egyedul o eltsokaig. Ez volt a tanulsag. Es Harry is csak azt tartotta meg. Es eleg jo mert ha nem akar nem harcol es em olik meg. Az a leghasznosabb.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :DD
Szerintem is a köpeny a leghasznosabb, és a pálcát én sem tartottam volna meg, ha Harry helyében lennék, mert az ő pálcája is elég jó.
2012. aug. 1. 19:38
7/10 anonim válasza:
csakhogy az övé ugyebár eltört...
9/10 A kérdező kommentje:
Ja
2012. aug. 3. 15:27
10/10 anonim válasza:
A halál urának lenni nem azt jelenti ,hogy soha nem hal meg hanem hogy elfogadja a halált az élet részének és nem fél tőle ez jelenti azt hogy a halál ura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!