A Harry Potterbe a portrék beszélnek, gondolkodnak stb. akkor miért nem festettek ilyet mindenkiről?
Most az a cél, hogy megtaláld a bakikat? Igen, vannak benne. Egyébként már rég foglalkoztak a gyűjtésükkel ráérő emberek.
Ettől függetlenül ahhoz képest, hogy ez egy egészen új, jól kidolgozott világ, elég logikus és az összetettségéhez képest arányaiban elég kevés baki van benne.
Időnyerőt nem tudott volna használni, mert az ötödik részben megsemmisült az összes, amikor Harryék a Miszériumügyi Főosztályon harcoltak a halálfalókkal.
Hermione mondja is a 6. kötetben, hogy olvasta a Reggeli Prófétában.
A portrékról pedig úgy van, ahogy az első írta.
Meg akárkiről nyilván nem készítenek portrét, csak a híres emberekről.
Köszönöm szépen a válaszokat, nem nem az a célom h bakikat keressek, csak megérteni szerettem volna....
de ugye azért Harry szülei elég híresek voltak...
De tényleg köszönöm!
Nem kritizálni akarlak,
csak azt szeretném mondani hogy egy csomóan nincsenek tisztában az időnyerő képességeivel mert igazából nem tudja meg változtatni a jövőt mert amikor a Harry meg a Hermione használja akkor sem meg változtatják hiszen a Harry amikor a tó parton feküdt akkor látta önmagát és ugye akkor már tudtuk hogy használni fogják illetve hát én sem annyira értem úgyhogy nem tudom jól elmagyarázni se de nagyjából így van . Vagy kérlek javítsatok ki ha még sem, de én így értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!