Lenne értelme, ha a Harry Potter történetét J. K. Rowling tovább folytatná a Potter gyerekekkel, és ha igen, mekkora lenne a népszerűsége?
Sokan megvennék, mint ahogyan egy sikerfilm második, sőt többedik részét is megnézik az emberek, még akkor is, ha meg sem közelíti az elsőt. Tehát népszerű lenne.
Én valószínűleg mégsem olvasnám el, mert azt, amit abban a 7 könyvben alkotott, nem lehet űberelni.
Egy G. Norman Lippert nevű fickó folytatta, három könyvet már meg is írt. Ha Rowling írná, akkor lehet, hogy népszerűbb lenne, mint Lippert, hiszen ő Rowling! De a szeptológia sikerét már nehezen tudná bármilyen folytatás is túlszárnyalni.
Én személy szerint inkább annak örülnék, ha Rowling írna még "tankönyveket", mint amilyen a Kviddics évszázadai. Például írhatna egy másik bestiáriumot, amit Luna Lovegood "írt" a narglikról és egyéb fura lényekről. Vagy egy rövidített Mágia történetét.
Én megvenném de az biztos hogy nem lenne olyan jó.
én annak örülnék ha a gyerekeiről szólna.
könyv Voldemort nélkül?
hagyjuk már, nem lenne értelme :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!