22 evesen ciki Harry Potter konyveket venni es olvasni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 16:54
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem...mindenkinek saját dolga eldönteni mikor olvas és mit :D
2/9 anonim válasza:
Nem. De méegkérdezni hogy az-e már ciki.
3/9 anonim válasza:
Az eggyik ismerősöm 30 évesen olvasta.
4/9 anonim válasza:
Ugyan már! Dehogy ciki.
50 évesen sem az! :)
5/9 anonim válasza:
30 voltam, amikor az elsőt elolvastam, majd sorban jött a többi, és egyáltalán nem érzem cikinek. Remek sorozat, élvezet olvasni (többször is).
6/9 anonim válasza:
Nem. Az ezredforduló környékén én is ugyanilyen idősen kezdtem (akkortájt jelent meg a Bölcsek köve magyar fordítása), azóta is állandó kedvencem, miért ne olvashatnám?
Ha angolul olvasod, a nyelvgyakorlás mellett még szórakoztatóbb is (akármilyen jó a magyar fordítás, azért a nyelvi poénok egy része csak eredetiben az igazi).
7/9 anonim válasza:
Potterhead-nek lenni sosem ciki ;) Olvasni meg pláne nem az!
8/9 anonim válasza:
Édesanyám 60 évesen olvasta ki a könyvsorozatot( miután odaadtam neki)...még nem adta vissza,azt mondta,előbb újra el akarja olvasni őket :) )
9/9 anonim válasza:
Szerintem eleve nem gyerekkönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!