Nagyon gáz, ha ebben reménykedek?
8 évesen tök ugyanezt akartam, amikor elfújtam a tortámon a gyertyákat erre kívántam egészen 12 éves koromig.
14/F, nem teljesült :D
Én is mindig ebben reménykedtem, amikor olyan tíz-tizenegy évesen olvastam/néztem őket =D Sőt, később is, hátha csak nagyon elkeveredett a levél... igazából mostanában is alkalmanként néha elábrándozok, hogy az a bagoly nagyon lesérülhetett... =D
két hónap híján 18/L
Ugyanez volt velem is :D , mai napig várom azt a levelet (16 leszek). :D
Szerintem az a gáz, ha 11 évesen 2 kg smink van az arcodon, iszol stb., az olvasás és egy ilyen jellegű dolog sosem lehet ciki.
Elárulom, nagyon sok ember várta/ várja azt a levelet. :)
Mielött beolt valaki, hogy ciki vagyok, leszögezném tudom, hogy a HP világa nem valós (vagy csak nem tudunk róla ;) ) , de jó arra gondolni, hogy kapok egy levelet ami egy mágikus világba kalauzol el, ahol quidditch, bájitaltan, jóslástan stb. vár rám.
Tehát nem béna, akkor sem ha a kortársaid, azt mondják, hogy az. :) Végig olvastad már a könyveket, kérdező?
(Egyébként én, 10 évesen pár hónnappal a szülinapom elött olvastam végig a köteteket és végig abba reménykedtem, hogy megérkezik az a fránya levél, a szülinapomon/ elött de úgy tünik elkeveredett valahova ;))
Én még 18 évesen is reménykedem benne :D
Szerintem mindannyian szeretnék egy olyan varázslatos világot, mint a HP univerzum. Mondjuk azért annyira ne éld bele magad :)
Én is örülnék,ha kapnék egy ilyen levelet.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!