Nagyon gáz, ha ebben reménykedek?
Figyelt kérdés
Én most 11 éves vagyok és valahogy abban reménykedek, hogy kapok egy levelet, amit egy bagoly hoz, és felvesznek a Roxfortba. Tudom, hogy béna 11 évesen ilyenekre gondolni. Vagy annyira nem? Mit mondotok?2013. júl. 24. 19:40
11/24 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. De ha elmúltál 12 éves, és még mindig várod a levelet, az már bizarr (főleg ha már felnőtt vagy).
Nekem semmi kedvem nem lett volna a Roxfortba járni, inkább azon ábrándoztam, hogy egyik percről a másikra tudok varázsolni.
12/24 A kérdező kommentje:
Én, ha lehetne repülni szeretnék. Kűlönben is, éd odabagyok az éjszakai égboltért. Főleg ha a balatonon vagyok fent egy hegyen akkor a legkisebb csillag is látszi. Ilyankor csak felemelkednék és elmerülnék az éjszaka sötétjében.
2013. júl. 25. 18:29
13/24 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én is reménykedem még benne, pedig már 29 éves vagyok. De talán majd a lányom (most 2 éves). Lehet, hogy én mugli vagyok, ő pedig boszorkány. Imádom az összes Potter könyvet! :-)
14/24 anonim válasza:
Én is reménykedek és olyanokat gondolok hogy: a filmekben nem mindig az van ami a valóságban és lehet h cask 15 eves kortól van a Roxfort
14/F
15/24 anonim válasza:
11 évesen én is reménykedtem... :D
16/24 anonim válasza:
Na de a Mágiaügyi minisztérium miért engedte Rowlingnak, hogy leleplezze a varázslótársadalmat??
Szerintem, ha létezik efféle hasonlóan megszervezett varázslótársadalom, akkor sem a könyvben leírtakhoz hasonló.
17/24 anonim válasza:
És mi van, ha mi csak azért nem kaptuk meg a mghívónkat, mert a Minisztérium bosszút akar állni Rowlingon, hogy felfedte a titkot ? Hogy azt higgyék az ember, hogy csak fikció az egész o.O
18/24 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én most is néha azon gondolkozom, hogy milyen jó lett volna, ha jön az a bagoly... :) 13/L
19/24 anonim válasza:
Egyik ismerősöm a mai napig odáig van, ha meglát egy baglyot, és figyeli, hogy van- nála levél. Még nem járt szerencsével, de azért várja. 15 éves.
20/24 anonim válasza:
Én is pont eszt vártam és csalódott is voltam. Azt hittem, hogy a bagoly tévedt el xD 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!