Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagyon gáz, ha ebben reménykedek?

Nagyon gáz, ha ebben reménykedek?

Figyelt kérdés
Én most 11 éves vagyok és valahogy abban reménykedek, hogy kapok egy levelet, amit egy bagoly hoz, és felvesznek a Roxfortba. Tudom, hogy béna 11 évesen ilyenekre gondolni. Vagy annyira nem? Mit mondotok?

2013. júl. 24. 19:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki. De ha elmúltál 12 éves, és még mindig várod a levelet, az már bizarr (főleg ha már felnőtt vagy).

Nekem semmi kedvem nem lett volna a Roxfortba járni, inkább azon ábrándoztam, hogy egyik percről a másikra tudok varázsolni.

2013. júl. 25. 18:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Én, ha lehetne repülni szeretnék. Kűlönben is, éd odabagyok az éjszakai égboltért. Főleg ha a balatonon vagyok fent egy hegyen akkor a legkisebb csillag is látszi. Ilyankor csak felemelkednék és elmerülnék az éjszaka sötétjében.
2013. júl. 25. 18:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy én is reménykedem még benne, pedig már 29 éves vagyok. De talán majd a lányom (most 2 éves). Lehet, hogy én mugli vagyok, ő pedig boszorkány. Imádom az összes Potter könyvet! :-)
2013. júl. 25. 23:16
 14/24 anonim válasza:

Én is reménykedek és olyanokat gondolok hogy: a filmekben nem mindig az van ami a valóságban és lehet h cask 15 eves kortól van a Roxfort

14/F

2013. júl. 26. 09:35
 15/24 anonim ***** válasza:
11 évesen én is reménykedtem... :D
2013. júl. 26. 11:26
 16/24 anonim ***** válasza:
7%

Na de a Mágiaügyi minisztérium miért engedte Rowlingnak, hogy leleplezze a varázslótársadalmat??

Szerintem, ha létezik efféle hasonlóan megszervezett varázslótársadalom, akkor sem a könyvben leírtakhoz hasonló.

2013. júl. 26. 16:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
És mi van, ha mi csak azért nem kaptuk meg a mghívónkat, mert a Minisztérium bosszút akar állni Rowlingon, hogy felfedte a titkot ? Hogy azt higgyék az ember, hogy csak fikció az egész o.O
2013. júl. 26. 17:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, én most is néha azon gondolkozom, hogy milyen jó lett volna, ha jön az a bagoly... :) 13/L
2013. aug. 9. 12:36
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm a mai napig odáig van, ha meglát egy baglyot, és figyeli, hogy van- nála levél. Még nem járt szerencsével, de azért várja. 15 éves.
2013. aug. 21. 16:00
 20/24 anonim válasza:
Én is pont eszt vártam és csalódott is voltam. Azt hittem, hogy a bagoly tévedt el xD 12/L
2013. aug. 23. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!