Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagyon gáz, ha ebben reménykedek?

Nagyon gáz, ha ebben reménykedek?

Figyelt kérdés
Én most 11 éves vagyok és valahogy abban reménykedek, hogy kapok egy levelet, amit egy bagoly hoz, és felvesznek a Roxfortba. Tudom, hogy béna 11 évesen ilyenekre gondolni. Vagy annyira nem? Mit mondotok?

2013. júl. 24. 19:40
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hát én 13 vagyok, és hiszek a HP-ben. Én reménykedek olyasmikben, mint pl hogy amíg nem vagy perfect angol, addig nem vesznek fel, meg efféle buktatók. A remény hal meg utoljára. Én például ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy mikor leejtettem a muránói üvegkutyám
2014. szept. 11. 16:05
 22/24 anonim válasza:
Szal a kutyus vállmagasságban megállt a levegőben, és én kb. 5 másodperc fáziskéséssel elkaptam. Itt kezdtem gyanakodni. 12 voltam, és mindig vágytam arra a levélre. Aztán kipróbáltam egy mini crucio szerűséget az ofőmön, mikor épp nagyon utáltam, és bejött. Szóval én hiszek az egészben, és mással nem tudom magyarázni azt sem, hogy négy évesen hogyan repítettem le az akkori ellenségem egy trambulinról, mikor vagy 10 kilóval nehezebb volt nálam és két évvel idősebb. 2 métert repült a levegőben, de most komolyan. Ha akarod elhiszed, ha akarod hülyének nézel, de ez van. Nekem sosem jött össze megfogadni azt a tanácsot, amit Dumbledore adott Harrynek aEdevis tükrét nézegetve. Emlékszel még? Ha nem, sztem nézz utána, mert hasznos.;)
2014. szept. 11. 16:27
 23/24 anonim ***** válasza:

A lelked mélyén Te is tudod, kedves Kérdező, hogy a varázslóvilág csak a fantáziánkban létezik. De ettől még szerintem nem tilos és nem is ciki egy izgalmasabb, érdekesebb (és legyünk őszinték: tisztességesebb, becsületesebb) világról álmodozni. Mindenkinek vannak ilyen-olyan álmai, csak nem mindenki vallja be őket.

A Roxfortból nyilván nem fogsz baglyot kapni, de talán beléphetsz egy sportegyesületbe, felvételizhetsz egy középiskolába, jelentkezhetsz gyermekvasutasnak, kipróbálhatsz valamilyen hangszert, elmehetsz egy táborba, és (ha nem is úgy, ahogyan előre elképzelted, de) teljesülhet néhány álmod. Kívánom, hogy így legyen!

2015. jan. 10. 22:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Ahogy én is.
2021. okt. 20. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!