Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry Potter című könyvben...

A Harry Potter című könyvben illetve filmben szerintetek ki tartozik a "szerethetetlen" kategóriába?

Figyelt kérdés

2015. jan. 5. 22:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%
Harry Potter
2015. jan. 5. 22:51
 2/26 A kérdező kommentje:
Igazad van. Más szerint?
2015. jan. 6. 07:18
 3/26 cathilina ***** válasza:
Sirius Black, Ron Weasley? De gondolom a tankönyvpélda Peter Pettigrew lenne.
2015. jan. 6. 08:32
 4/26 anonim ***** válasza:
a hazimano, meg az a sport kommentator (nem ugrik be, hogy hivjak)
2015. jan. 6. 09:58
 5/26 anonim ***** válasza:

Nekem meg a kviddics kommentátor szimpatikus.

Nálam Piton és Dumbledore nagyon unszimpatikusak.

Ballatrix meg Peter se pozitìv személyek.

2015. jan. 6. 11:35
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Umbridge is tankönyvi példa.

Cho Changot egy pillanatig sem tudtam kedvelni, de sajnos Ginnyt sem, pedig próbáltam.

2015. jan. 6. 15:42
 7/26 anonim ***** válasza:
88%

1.) Dumbledore professzor

Eleinte nagyon szimpatikus alak volt, de amikor olvastam a Harry Potter és a Halál Ereklyéit - azon belül is a Herceg meséje című fejezetet -, akkor mélységesen csalódtam benne. Meg persze ott volt az is, hogy Rita Vitrol rengeteg taszító dolgot írt róla.

2.) Peter Pettigrew

Ő is tagja volt a Tekergő csapatnak, így szerintem egyértelmű lett volna tőle, hogy segít a barátain. Nagy kár volt, hogy anno Sirius átadta neki a titokgazda szerepét, nagyon nem érdemelte meg. Alattomos, kis sunyi alak, azt kell, hogy mondjam.

3.) Harry Potter

Jobban belegondolva Harryt sem sikerült igazán megszeretnem. Megértem, hogy dühös volt Dumbledore-ra, amiért az később árult el mindent neki, de ettől függetlenül nem kellett volna úgy viselkednie, mint egy hisztis tizenévesnek (tisztelet a kivétel!). Ezért ő sem nagyon szimpatikus.

4.) Bellatrix Lestrange

Én megértem, hogy mindenben szüleink kedvére próbálunk tenni, na de azért ez túlzás, amit ő tett. A szülei csak vallották Voldemort elveit, ettől függetlenül nem álltak neki embereket gyilkolni. Bella ráadásul még az aranyvérű rokonait is képes volt megölni (gondolok itt Siriusra). A szülei "csak" kitagadták, míg ő megölte őket. A kettő között pedig hatalmas különbség van.

5.) Tom Rowle Denem (Tom Marwolo Riddle) - Voldemort

Szerintem nem lehetett neki könnyű dolga az életben, mivel mugli édesapja otthagyta őket. Azonban azt hozzá kell tennünk, hogy az édesanyja egy darabig szerelmi bájitallal (azt hiszem, hogy Amortentiával) "láncolta" a férfit magához. Itt tulajdonképpen nem a férfi volt a hibás, tehát nem tudom megérteni Voldemortot, hogy miért épp a muglikat és a félvéreket kezdte el ölni. Mindezek közben ő maga is félvér. :)

Nekem ez a kis véleményem, ne vegye senki magára, ha esetleg sikeresen beleírtam kedvenc szereplőjét. Én csak egy kérdésre válaszoltam, senkinek sem akartam rosszat. Köszönöm a megértést!

2015. jan. 6. 15:44
 8/26 anonim ***** válasza:
Dumbledore, James, Umbridge,Peter,Ginny
2015. jan. 6. 15:59
 9/26 anonim ***** válasza:

Aki egyértelmű szerintem, az Rita Vitrol, Umbridge és Pettigrew.

Én még Dumbledore-t is idesorolnám, bár sokaknak szimpatikus.

2015. jan. 6. 16:06
 10/26 anonim ***** válasza:

1. Rita Vitrol

2. Cho Chang

3. Bellatrix Black

4. Ron Weasley

5. A. Dumbledore (főleg a könyvben)

2015. jan. 6. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!