Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek nagyon utánzás...

Szerintetek nagyon utánzás lenne? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Fantazi témájú könyvt írok, amiben a főszereplő lányba, egy testvérpár szeretne bele. Az egyik vérfarkas, a másik vámpír.

Nektek nagyon a vámpírnaplók jönne le?

2014. máj. 18. 18:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem mondod? Mi? Ingyen uszodában pénztáros?

Nyilvàn van életed hisz lélegzel, ver a szíved stb.

Ui.: neked 9-kor nem ágyban a helyed? Hisz egy kisgyereknek sokat kell pihennie. :D

2014. máj. 21. 22:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek Asael-el. Ez nagyon Alkonyat és Vámpírnaplók kopi. És (lehet így kezdeni mondatot :D) mi az hogy te beszólogatsz, ha elír valaki valamit, DE ha visszaszólnak a helyesírásod miatt, akkor 'van ilyen'. A másik dolog az, hogy Te honnan tudod megállapítani egy negatív véleménnyel rendelkező emberről, hogy nincs fantáziája?
2014. máj. 22. 19:09
 23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kommenetlőnek, a kommentje első felére voltam kíváncsi. Még mindig nem lehet és-sel mondatot kezdeni, és légyszi, senki ne kommenteljen többet, a kérdést vegyétk úgy hogy megszűnt.
2014. máj. 22. 21:04
 24/30 anonim ***** válasza:

Fantazi. Lyuly :D

Ratyi.

2014. máj. 23. 20:01
 25/30 A kérdező kommentje:

Tegnap 20:"21.

Na, ilyenekre gondoltam. :)

2014. máj. 24. 08:18
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze, magánkiadással bármit ki lehet adni, csak perkáld ki a pénzt. Egyébként igen, nagyon sablonos, a Vámpírnaplók és az Alkonyat mixe. Hidd el, nem túl nagy kereslet lenne rá. A Könyvmolyképző Kiadó pl lendületből visszadobja az ilyen regényeket.

Az és-sel való mondatkezdéssel kapcsolatban: [link] Gondolom a húgodnak egy begyöpösödött tanára van.

(Amúgy én nem hiszem el, hogy egyetemista vagy és pszichológia szakra jársz. Nevetségesek, gyerekesek a reakcióid a negatív kommentekre. Ha tényleg írni akarsz, ezt az attitűdöt felejtsd el nagyon gyorsan. Alázat, alázat, alázat! A szakma, az olvasóid, a kritikusaid, a történeted iránt. Itt te vagy a sorrendben az utolsó. Ez ilyen. )

2014. máj. 28. 01:29
 27/30 A kérdező kommentje:

Az utolsó kommentelőnek abszolút igaza van, tekintve hogy a kommeneteket nem is én írtam...

Mindegy, gondolom, mindenkinek van egy picit idegesítő huga... :D

Amúgy, nem tudom milyen a tanára, és tudom hogy lehet és-sel mondatot kezdeni...

Mindegy, még csak 13 éves. Bár, így olvasva a kommenteket...megértem hogy dühös volt. :)

Köszönöm a kommeneteket, és bocsánatot kérek a nevéen. :)

2014. máj. 28. 13:46
 28/30 anonim válasza:
Ezt a kamut :D Gáz, hogy beoltottak és hirtelen ki kellett találni valamit gondolom... csak az a gyanús, hogy a mondatszerkesztésed és a szóhasználatod "véletlenül" éppen olyan, mint az állítólagos húgodnak.
2014. jún. 11. 13:51
 29/30 A kérdező kommentje:

Az utolsó kommentelőnek igaza lehet. Főként, hogy a húgom. Ergo: rokonok vagyunk. Konkrétan az én nevem mondta ki legelősször, és én vagyok a példaképe. Ő is kitűnő stb.

Lehetséges, hogy a mondatszerkesztéseink hasonlóak, mivel konkrétan egy epigon. :)

Egyébként, az ötlet( a könyvre vonatkozó az enyém, de nem helyesen írta le.)

2014. jún. 11. 16:09
 30/30 A kérdező kommentje:

Az igazi így hangzik: Fantasy stílusú könyet írok. Mondanátok véleményt? Bővebben lent.

Ezt keressétek meg, és ott van az alaptörténet, aminek köze nincs ahhoz ott fenn. És, azt is meglátjátok, mennyiben más a hangvétel. :)

2014. jún. 11. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!