Mit gondolnátok arról az emberről, aki úgy tesz a családja körében, mintha megvetne engem, közben meg utánoz engem, de figyel rá, hogy én ezt meg ne tudjam?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 09:58
1/7 anonim válasza:
Gyerekes. Maximum 13 évet és 80-as IQ-t nézek ki belőle.
2/7 anonim válasza:
Nincs önbizalma, de a családja körében igyekszik erősnek, dominánsnak mutatni magát.
3/7 A kérdező kommentje:
26 éves és nagyon okosnak hiszi magát :/
Ezt ő állítja magáról...
2014. márc. 28. 13:24
4/7 A kérdező kommentje:
De miért igyekszik másnak mutatni magát, mikor folyton arról beszél, hogy xyz milyen kétszínű?
Miért, ez a viselkedés nem kétszínű?
2014. márc. 28. 13:26
5/7 anonim válasza:
Esetleg ezt egyszer megkérdezhetnéd tőle, mert tényleg jó kérdés. Szerintem az az arckifejezés megérne mindent.
Tudod, sokan túl ostobák ahhoz, hogy a saját viselkedésükön átlássanak. Másokat könnyű osztályozgatni persze.
6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a családja mellé állna, és még én lennék a szemét, aki bántja őt.
Párom tesója amúgy.
2014. márc. 28. 13:34
7/7 anonim válasza:
Meg kell vonni a vállad, hogy "én csak kérdeztem valamit, azt hittem, ezt is tudja, ahogy szemmel láthatóan minden mást". Játszani kell a naivat ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!