Szerintetek nagyon utánzás lenne? Bővebben lent.
Fantazi témájú könyvt írok, amiben a főszereplő lányba, egy testvérpár szeretne bele. Az egyik vérfarkas, a másik vámpír.
Nektek nagyon a vámpírnaplók jönne le?
Ja, és annyira sok mindent tudsz rólam, hogy tudod, hogy mennyi idős vagyok. Ezáltal tudod azt is, hogy 12 éves vagyok. Azt is tudod, hogy az eddigi irományaim több fantáziát rejtenek magukba, mint a te tudásod. És zt onnan tudom, ahonnan te is tudod, hogy én egy száraz, fantáziátlan ember vagyok, akinek az egész élete egy kalap sz@r. De nem szólok bele, higgy, amit akarsz.
Ja, és most vettük a kötőszavakat, tehát pontosan tudom, hogy mit hogyan kell írni.
Viszlát!
Kérdező, te nagyon buta vagy, szerintem maradj is meg az Alkonyat-típusú irományok színvonalánál. Inkább pedig ki se nyisd a szádat, ha nem jön ki rajta értelmes, gyanítom, hogy egy liter vodka után nekem értelmesebb jön ki a számon a sarokba, mint neked bármi, amit megpróbálsz összeokoskodni. Ne köss bele 11 évesen egy felnőttbe. Ha meg nem ennyi idős vagy, szállj magadba, mert agyilag pont azon a szinten állsz.
Amit pedig kiagyaltál sablonos és unalmas és pocsék, és valószínűleg az első oldal után abbahagynád, meg jönnének a "Hogyan folytassam a könyvemeeeeet???" jellegű kérdéseid.
Aha. Asael(vagy ki)
A húgom most 7-es, és azért kapott egy jeggyel rosszabbat, mert És-sel kezdte a mondatot, szóval igen. Én, is tudom, hogy, mit hogyan kell, írni, kösszönöm.
A véleményem megmaradt, és egy ilyen kis pisisnek, nem kéne nagyoskodnia, mert a tojáshéjj még ott van a seggeden. :)
A másik kommentelő:
Hát, vodka után elég büdi lehet a lehelleted. Én, egész életemben, csak a templomban ittam, szóval nem tudom, milyen mámorosan, és tök részegen nevetségesssé tenni magad. De, ígérem, miattad mindenképpen bepótolom. :/
Ja, és a könyvem már rég készen van, és azért kérdeztem, hogy szerintetek unalmas-e, mert a kiadó szerint nem az. Upsz.
Pfffff, jesszus, ekkora kamut >xDDDDDDD
Persze, majd pont a pocsék helyesírásoddal lekörmölt sz*rrá rágott vámpír-vérfarkas lávsztorit fogja a kiadó egyáltalán MEGNÉZNI :'DDDD Azt, amiből egy sor sincs meg és nem is lesz soha xDDDD
Az már korábban biztos volt hogy NAGYON buta vagy, de másokat ne magad alapján ítélj meg, pontosan tudjuk itt mid hogy működnek a magyar kiadók, és hogy egy zseni elsőkönyvesnek, fantasztikus, újszerű témával is nagyjából nulla esélye van a kiadásra.. és akkor jössz a kamu nagyzolós sztoriddal xDDDD
Nem baj, megvan amit felrakhatok napiszarra :D
Óóó. Buta vagyok? Általánosban 8 évig kitűnő tanuló voltam, mindenből 5-re érettségiztem, és épp készülök a vizsgáimra az egyetemen. Ó, igen. Valóban buta vagyok. :)
Hidd csak kamunak. Nem érdekel. Én, tudom mi az igazság. Ha elhiszed, elhiszed, ha nem, nem.
Egyébként igenis, megnézte a kiadó, ki is adja, és bár egyáltalán nem olcsó kiadatni egy könyvet, én kifogom. Majd elküldöm neked privátban az egészet rendben? De, csak miután kiadják. A végén még lemásolod. :)
Asael. Pszichológia szakos vagyok. Nem kell pszihológushoz mennem. Azért minősítettelek, úgy, ahogy, mert az írásodból abszolút ez jött le. Egyébként igenis volt gyerekkorom, egy báttyal, és egy húggal. Ha tudni akarod a szobám világoslila volt, egy hatalmas fagyis poszterral, a szobám a második emeleten helyezkedett el, és francia ágyam volt, mellette éjjeliszekrény, és két fotel. Egy nagy szekrény, valamint egy íróasztal, amin a laptopo foglalt helyet, az olvasott könyveim mellett.
Visszatérve a jelenbe: Van egy csodálatos anyukám, és egy apukám. A szüleimnek szőlőjük van, szóval ott is voltak gyerekkori emlékeim. A bátyámmal mindig kimentünk szüretelni, aztán megszületett a húgom, aki már 13 éves, nemsokára 14. Almásunk is van, szóval ott is sok időt töltöttem,és dolgoztam. Veled ellentétben, akinek annyi szabadideje van, hogy azon akad ki, hogy kötőjel előtt naggyal írom az És-t, mikor naggyal is kell. Igenis volt gyerekkorom, és eléggé kiegyensúlyozottnak mondom. Így utólag, az életem rendben volt, tudtam hol a helyem.
A mai napig kitűnő tanuló vagyok, és bár vannak gondjaim, 12 évesen nem azzal foglalkoztam, hogy másoknak beszólogassak, hanem én már azon gonolkodtam, hogy hol szeretnék tovább tanulni. Ezen gondolkozz el, és ne engem, egy nagykorút kritizálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!