Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek nagyon utánzás...

Szerintetek nagyon utánzás lenne? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Fantazi témájú könyvt írok, amiben a főszereplő lányba, egy testvérpár szeretne bele. Az egyik vérfarkas, a másik vámpír.

Nektek nagyon a vámpírnaplók jönne le?

2014. máj. 18. 18:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nekem úgy általában a ma felkapott kismillió misztikus románc jut róla eszembe.
2014. máj. 18. 18:49
 2/30 anonim ***** válasza:

Alkonyat...

Ha egyedibbet akarsz, felejtsd el a vámpírokat és a vérfarkasokat, keress más lényeket.

2014. máj. 18. 19:30
 3/30 A kérdező kommentje:

A történethez muszály hogy vámpar és vérfarkas legyen, de az első kommentelőnek köszi. :)

Várok még válaszokat.

2014. máj. 18. 19:53
 4/30 anonim ***** válasza:
91%
Az fantasy, nem fantazi és nem témájú, hanem stílusú, és nem vámpírnaplók, hanem Vámpír naplók. És nem is a Vámpír naplókhoz hasonlítana, hanem az Alkonyathoz. És igen, nagyon utánzás lenne.
2014. máj. 18. 20:20
 5/30 A kérdező kommentje:

Nos, látom az utolsó válaszoló, nagyon akadékoskodó. Semmi baj. Mindenkinek vannak rossz napjai. Nos, az én hibáim feltűntek. Neked is vannak. Kioktatás? Rendben.

Minden mondatodban legalább 2 ,,és" szerepel, valamint, ha ilyen okos vagy, akkor tudnád, hogy És-sel nem kezdünk mondatot.

Valamint az Alkonyatban tudomásom szerint Edward, és Jacob nem testvérek... Vagy tévedek? Pedig, mindent(és a minden alatt valóban mindent értek)tudok az Alkonyatról. :)

De, semmi baj. Ha, szerinted utánzás...Nos, megnézem, mikor jut eszedbe egy igazi, és hihető történet, valamint mennyire leszel akadékoskodó egy befutott íróval szemben. :)

Ui.: Kérlek, használj kevesebb ,,és"-t. Köszönöm.

Keress szinoníma szavakat: valamint, hozzátenném stb.

Ezzel nem degradálni szeretnélek, de az attitűdöd, felettéb idegesítő. :)

Várom a további ,,értelmes" válaszokat.

2014. máj. 18. 20:41
 6/30 A kérdező kommentje:
Ja, most láttam. Az utolsó válaszolónak még üzenem: az igenis vámpírnaplók és nem vámpír naplók. Tanuld meg az egybe és különírt szavakat.
2014. máj. 19. 14:30
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen könyvből rengeteg van és hidd el, hogy nem attól nem lesz sablonsztori, hogy a vámpír és a vérfarkas testvérek. Nagyon utánzás lenne, és ma már kétmillió meg egy vámpíros könyv van.

Egyébként ha nem tudnád, akkor lehet "és"-sel mondatot kezdeni.

2014. máj. 20. 14:41
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a "muszáj"-t pontos j-vel írjunk, nem pedig "muszály"-ként, ahogyan te is írtad. Az nem fantazi, hanem fantasy, és nem vámpírnaplók, hanem Vámpírnaplók.
2014. máj. 20. 14:43
 9/30 A kérdező kommentje:

Nem, nem. És-sel nem lehet mondatot kezdeni. Én, már csak tudom.

Tisztában vagyok vele hogy az Vámpírnaplók, de gondolom, ez mellékes, tekintve hogy elősször helyesen írtam, és a siettség miatt a shift nem fogott. Előfordul. Nos, azt hogy a muszájt ly-nal írtam... Előfordul.

De, nem tudom, hogy ez a megnyilvánulás mennyiben válasz a kérdésemre. Mert, szerintem semmennyire.

Arra voltam kíváncsi, hogy hasonlíte a Vámpírnaplókra, és nem arra, hogy szerinted, milyen sablonos a történetem. Persze, kritizálni én is tudok. Azt mindenki tud. De, tekintve hogy te egy teljesen fantáziátlan, és száraz, valamint megkeseredett, szerencsétlen ember vagy...

Ja, még folytatom: nyilván nem volt gyerekszobád, a szüleid elnyomtak, nem voltak barátaid, a gimiben te voltál a céltábla, szóval az egész éledted egy nagy kalap sz@r. Milyen így élni? Kellemetlen lehet. És, légyszi, ne írj többet ide. Köszönöm.

Egyébként pedig szánt szándékkal írtam fantasy helyett fantazit, mert más oldalakon, meg a fantasyt szólják le, miszerint úgy kell írni hogy fantazi. Szóval erről enyit.

2014. máj. 20. 16:21
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elnézést, hogy írtam véleményt. Sajnálom. Az egész az én hibám. Nem túlzottan érdekel mások véleménye. Az és pedig kötőszó, ami akár mondatokat is köthet össze. Tehát mondat elején lehet nagy betűvel írni. De ha ez annyira nagy baj, akkor majd azt a mondatot, amit és-sel kezdek, majd kisbetűvel írom, hogy Neked, te csodálatos, másokat leszóló kérdező, Neked jó legyen. És akkor válaszolok.

Ha jól megírod, akkor talán lehet belőle valami. De ez így, ameddig semmit sem tudok róla, utánzat.

2014. máj. 20. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!