Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek az szjgről?...

Mi a véleményetek az szjgről? Milyen érzéseitek voltak miután kiolvastátok?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 21:25
 1/3 anonim válasza:

Szerintem unalmas! és miután kiolvastam nem éreztem semmit. Az a tipikus disney sztori! A nyomi lány beleszeret a menő srácba és húúúú, valami csoda folytán a menő fiú beleszeret az unalmas, nyomi lányba aki ezután menő lesz...

tizenkettő belőle egy tucat!

2014. ápr. 13. 15:42
 2/3 veronika 1996 ***** válasza:

Igazából abban egyetértek az előttem szólóval, hogy nem egy nagy történet, de van benne valami ami rengeteg embert, köztük engem is, megfog. Az írás is elképesztően jó, fiatalos, ami általában ront egy regényen, de itt nekem elképesztően tetszett valamiért, talán mert hiába használt szlenget például attól még igenis egy igényesen megírt könyv maradt.

A fő szereplőket mind megszerettem, imádtam az egész történetet, bár én egyáltalán nem tudtam azonosulni Renivel, mivel kicsit sokat nyafogott, de mégis valahogy az összes szereplő hagyott bennem valamilyen benyomást.

A sorozat befejezése után tényleg azt tudom mondani, hogy ez nem egy reális story, még akkor sem, ha annak van felkomferálva... ennyi év alatt nem cigiztek, nem ittak, semmi. Persze van ilyen, de az, hogy egy egész osztályban szinte mindenki ennyire tökéletes legyen nekem kissé hihetetlen. Igazából én nagyon imádtam a könyveket, és bár az utálsó résznél kicsivel nagyobbak voltak az elvárásaim, mégis elképesztően tetszett, egy nagyon nagy élmény olvasni ezt a regény sorozatot. Mindenkinek csak ajánlani tudom, az ne ijesszen el, hogy rengeteg nagyon fiatal is olvassa, mert ismerek olyan 20 éves bloggereket is, akiknek tetszett. :)

2014. ápr. 13. 21:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Igaz,hogy a történet nagyon sablonos,de én imádtam.Még olvasta volna ha lett volna mit utána.
2014. ápr. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!