Miből gondoltátok, hogy terhesek vagytok? Milyen
érzéseitek voltak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 11:21
1/9 anonim válasza:
Mensi előtti tünetek valahogy másmilyenek voltak. De mivel tervezett gyerek volt, ezért rögtön tudtam, hogy ez már a terhesség. Elmaradt mensi másnapján teszteltem, és pozitív lett.
2014. márc. 26. 11:26
2/9 anonim válasza:
Olyan tünetek, amik amúgy nem szoktak lenni. NEkem első babámmal 1héttel nemvárt előtt mellérzékenység, majd szagérzékenység. 2. babámmal szintén nemvárt előtt 1 héttel mindig mindenhol hagymaszagot éreztem, nagyon kívántam ilyenkor a hagymát, + szédelgett a fejem.
2014. márc. 26. 11:26
3/9 anonim válasza:
Elmaradt vérzés.
Amit utólag azonosítottam: a nyaralás alatt már terhes voltam, csak még nem tudtam róla. Az évek óta gyógyultnak tekintett napallergiám olyan durván kijött, hogy antihisztamint kellett szednem (utoljára gyerekkoromban kellett) kálciummal és napokig fájt a bőröm 1-2 perces napon tartózkodástól is.
Értetlenül álltam előtte, hiszen sok évig semmi gondom nem volt, jól bírta a közvetlen, erős napsugárzást is a bőröm. Most égni se égett, csak az allergia jött ki, de úgy, hogy feldagadt tőle a bőröm.
2014. márc. 26. 11:39
4/9 anonim válasza:
Elsőnél nemvárt előtt egy héttel szurkált a hasam, ami előtte sosem volt, másodiknál nemvárt előtt 2-3 nappal már görcsölgetett a hasam,de nem jött meg (viszont nekem ha megjön elkezdek görcsölni és pár órán belül megjön a vérzésem). Harmadik babánál amikor nemvárt előtt görcsöltem, de a második nap sem jött meg akkor már sejtettem,hogy sikerült a baba!
2014. márc. 26. 11:45
5/9 anonim válasza:
én egyáltalán nem gondoltam rá, puffadtam amúgy, de mindig a kajára fogtam, aztán mikor a tesztet megcsináltam akkor esett le , hogy akkor nem a kaja okozta a puffadást :)
2014. márc. 26. 12:36
6/9 anonim válasza:
Még nagyon az elején vagyok, így csak halkan mesélek. :)
Már bőven nemvárt előtt volt egy megérzésem, hogy sikerült a baba. Aztán pár nap múlva émelyegni kezdtem, szinte egész nap, de este volt a legerősebb. Nemvárt előtt 3 nappal már pozitív volt a teszt.
A kisfiammal semmi ilyesmi nem volt. Semmilyen tünetem nem volt, így már 6 hetes voltam, mire kiderült, hogy terhes vagyok. :)
2014. márc. 26. 12:45
7/9 anonim válasza:
Nekem mindig nagyon szaradt a kezem, es kremezes mellett is nagyon szaraz volt. Bizonyos kajakat nagyon kivantam es cask azt akartam enni, bizonyos mas kajakra meg ra sem tudtam nezni a szagatol is undorodtam. Kaveundor. Neha hasszurka. Majd elmaradt mensi.
2014. márc. 26. 13:38
8/9 anonim válasza:
:) Lehet kinevetsz azért amit írok, de ha hiszed ha nem, teljsen más érzés volt pisilni. :D Éreztem közben,hogy valami furi van, persze akkor még nem tudtam, hogy mi, nem is sejtettem,hogy terhes vagyok. A tesztig ez az egyetlen dolog volt ami más volt.
2014. márc. 26. 14:16
9/9 anonim válasza:
Éreztem,hogy valami más,plusz jött mellé fáradtság,álmosság,émelygés,sűrűbb pisilés.Már akkor is amikor a teszt negatívat mutatott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!