Akik sok idő várakozás után lettek babások, mit éreztetek amikor megláttátok a pozi tesztet? Már nem is gondoltátok hogy sikerült?
Mi 2 évig vártunk, és közben volt egy vetélésem. Az elsőnél nagyon boldog voltam, de sajnos nem lett baba.
A másodiknál pedig éreztem, hogy terhes vagyok, és iszonyú csalódott lettem volna, ha mégsem. Nem nagyon tudtam elhinni mégsem, hogy pozitív, mindig újra és újra meg kellett néznem a "bizonyítékot".:-) Azóta is őrzöm azt a tesztet.:-)
Ó, sajnálom az első kisbabádat.
Igen, azt hiszem, hogy én is meg fogom érezni, hogy valami nem stimmel. Idáig legbelül mindig tudtam, hogy nincs baba...de azért vettem a teszteket kilószámra és tudtam hogy nega lesz...ez az első hónap, hogy már nem görcsölök annyira. Ha sikerül boldog leszek, ha nem akkor még várunk tovább.
Majd másfél év után lett pozi a tesztem este hátkor 4 nappal a mensi előtt. El se akartam hinni, elkezdtem zokogni és mutattam a férjemnek, hogy ilyen még soha nem volt, hogy volt rajta másik csík is. Egyszerre izgultam féltem megijedtem, aggódtam, hirtelen elég sok érzés tört rám. Fel se akartam fogni, hogy anyuka leszek, hogy végre megtörtént az amire már kislány korom óta vágyom.
De azt az estét még jó sokáig nem felejtem el. :)
Azóta már 9 hónapos a kisfiam.
Remélem Te is nemsokára átélheted a pozitív teszt okozta hatást!:)
Köszönöm!! Annyira erőt merítek a válaszaitokból! El sem hiszitek! Biztosan én is bőgni fogok az örömtől! És a férjem is! Éppen kivizsgálás közepén vagyok, ezért nem görcsölök most annyira, már annak is örülnék ha kiderülne, hogy van valami baj, mert akkor keresnénk a megoldást!
Kérek még történetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!