Ti hány évesen éreztétek hogy gyermeket szeretnétek? Akkor mióta voltatok együtt a párotokkal? Házasok voltatok?
2 év "együtt járás", ebből fél év együttélés után házasodtunk össze, 20 éves voltam. 21 évesen szültem először. A férjem mondjuk majdnem 10 évvel idősebb nálam. Egyébként 17 éves korom óta (akkor mg nm ismertem a férjem) vágytam gyerekre. De még leérettségiztem, ez előtt ismertem meg a férjem, elkezdtem dolgozni, közben egyetemre jártam, utazgattunk, buliztunk... Egyáltalán nem az érdekelt sosem, mint a korombelieket. Ilyen különc voltam mindig.
Most 25 éves vagyok, boldog 2 gyerekes anya, és vágyom/vágyunk egy harmadik kicsire is. És szerencsére állunk úgy, hogy megtehetjük.
mindig is tudtam, hogy szeretnék gyereket, de azt is, hogy erre nagyon fel kell készülni, mert sztem a világ legnehezebb dolga jó szülőnek lenni :)
25 vagyok, de asszem még nem jött el az ideje, h tettek legyenek a tervekből. még nem lenne türelmem egy kicsihez. na meg hát lélekben arra is fel kell készülni, hogy onnantól nincs szabadság, mindent a gyerekhez kell igazítani. erre trenírozom magam már évek óta :) mire 30 leszek, talán sikerülni fog :)
23 évesen szerettem volna először. Ekkor 4 éve voltunk már házasok, 6 éve együtt. Egyidősek vagyunk a férjemmel.
24 éves 15hkm :)
Én világ életemben imádtam a babákat. Mindig is tudtam, hogy szeretnék gyerekeket. Mi nagyon fiatalon ismerkedtünk meg a férjemmel, én 16 és fél éves voltam, ő 18.
6 év együttjárás után összeköltöztünk. Ekkor már nagyon szerettem volna kisbabát, de tudtam, hogy előtte el kell végeznem az egyetemet és dolgoznom is kell, legalább annyit, hogy gyed-et kaphassak, de a vágy már erősen élt bennem. Ekkor voltam 22 éves. 25 és fél éves koromban összeházasodtunk, majd 27 évesen megszületett az első kisbabánk. Most 30 évesen tervezzük a másodikat, majd kb 33 évesen a harmadik babát. :)
Én 22 évesen éreztem azt először, hogy szeretnék. Akkor ismerkedtem meg, és jöttem össze a férjemmel, előtte csak távlati tervekben szerepelt, hogy persze majd egyszer szeretnék...
De miután összejöttünk ez megváltozott. 1,5éve voltunk együtt, mikor terhes lettem. A terhesség alatt házasodtunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!