Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várakozás, türelmetlenség?

Várakozás, türelmetlenség?

Figyelt kérdés
Gondoltam létrehozok egy ilyen kérdés, hátha összegyűlünk akik mostanában várják.( nem várják) Nekem 4 napja késik, és minden tesztem negatív lett, 8 hónapja próbálkozunk, eddig mindig volt valami tünet, de most a legkevesebb annyi talán a hőm magas, szurkál a hasam. Van olyan akinek csak később mutatta ki a teszt? És ez miért lehet?
2012. nov. 6. 09:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia már illene kimutatnia.25-ös vagy 10-es volt a teszt? Az is lehet később ágyazódott be.Én a 6.dpo-n vagyok még nem tesztelgetek.
2012. nov. 6. 09:36
 2/12 A kérdező kommentje:
25 -ös volt. Hát még várakozok, de ez a legrosszabb.
2012. nov. 6. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, Nekem is késik már 6 napja.. Eddig annyi tünetem van, hogy görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni (hol jobban hol kevésbé) kicsit émelygek, volt egy kis folyásom is. 3 tesztet is csináltam (10est) de negatív, nem tudom, mi lehet.. Mi 5 hónapja próbálkozunk.
2012. nov. 6. 09:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Olvastam róla, hogy van akinek csak későn mutatja ki, koleganőmnek 8 hetesen lett először pozitív tesztje.
2012. nov. 6. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sajnos nem pontosak a ciklusaim, de a 32. napon tartok, így már meg kellett volna jönnie. A tesztek negatívak. Pár napja használtam Canesten hülyetablettát a dokim tanácsára. Ma vettem észre, hogy valami rózsaszín, krémszerű anyag távozik belőlem, ami pár napja még fehér volt. Ez biztos a tabletta, mert olyan száraz a tapintása, mintha krétapor lenne. Érdekes. A hasam reggel nekem is szurkált, be is kellett vennem egy Panadolt sajnos.

A hőm nekem is fenn van, 37,2.

Tesztel valaki holnap is?

2012. nov. 6. 19:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Nekem 4 napja késik eddig negatív volt minden teszt, holnap reggel megpróbálom.
2012. nov. 6. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Írd meg az eredményt!

Szorítok!!!

2012. nov. 6. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Teszteltél? :)
2012. nov. 7. 08:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Negatív lett :(
2012. nov. 7. 09:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :( Nekem ma reggel jött meg...
2012. nov. 7. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!