Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várakozás, türelmetlenség?

Várakozás, türelmetlenség?

Figyelt kérdés
Gondoltam létrehozok egy ilyen kérdés, hátha összegyűlünk akik mostanában várják.( nem várják) Nekem 4 napja késik, és minden tesztem negatív lett, 8 hónapja próbálkozunk, eddig mindig volt valami tünet, de most a legkevesebb annyi talán a hőm magas, szurkál a hasam. Van olyan akinek csak később mutatta ki a teszt? És ez miért lehet?
2012. nov. 6. 09:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Még mindig negatív a teszt, ma 2 csepp jött 6 napja késik az mit jelenthet?
2012. nov. 8. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!Én is ma teszteltem, nekem is negatív. Én októberben voltam a dokimnál, minden ok volt, ezért szervi gondon nem izgulok, szerintem vagy a teszt még nem mutatja ki vagy csak beképzelem a tüneteket. Én jövőhéten megyek dokihoz, ha eljutok (telt ház van nála, de hátha beférek vhogy). Még mindig görcsöl a hasam, hányingerem is van.. bármi lehet:)

Fő a pozitív hozzáállás (ezt próbálom én is erősíteni magamban), minden jól fog alakulni:) Drukkolok!

3-as voltam, 8 napja késik..

2012. nov. 9. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!