Egyedül vagyok akit már fáraszt az emberi türelmetlenség?
Gondolok ez alatt arra pl,hogy már versenyben megy a"Ki tesztelt legkorábban pozit?:8-9-10dpo,vagy egy hét a nemvártig,tünetek:pattanás,émelygés,hasszurka,mellfeszülés...stb!Terhes vagyok?
Miért nega a teszt 9-10.dpo-n?Miért nem lát a doki semmit uh-n pdeig már két napja késik és van pozi tesztem!
Annak a szegény kis magzatnak már arra sincs esélye,hogy a beágyazódását titokban tartsa?
Lányok!!!Miért kell ennyire türelmetlennek lenni?
Az aggódás nem segítség a babának sem!!!
Nah most tuti jól lepontoznak, de nem fontos.
Engem nagyon idegesít, hogy mást sem lehet itt olvasni...főleg a lefényképezett tesztek..vadidegen egy kép alapján fogja nekem megmondani, hogy terhes vagyok vagy sem...a kép pedig nem egyezik meg azzal amit ő otthon lát, menjen át a szomszédba és ott kérdezgesse. Én is azt látom, hogy itt mindenki szenved a teherbe eséssel...és tudom, hogy vannak akiknek nehéz...de lassan kezdem magam úgy érezni, mint "szűzmária"...életemben 2szer voltunk kicsit felelőtlenek...és hopp...most vagyok 13 hetes..nem tervezett. Nem akarom elhinni, hogy velem majdnem csoda történt.
Bocs, lehet hurrogni.
Igen,vannak esetek amikor tényleg időben kell lépni de a kérdések 99%-a nem ilyen és én most azokra gondoltam!!!
Amikor tényleg fontos a korai felismerés én is igyekszem segíteni de a többségétől már fel áll a hátamon a szőr!!!
Bocs hogy offolok, de van még néhány ilyen idegölő téma itt: szoptatás kontra tápszer, kinek mikor mit csinál a gyereke.
Persze mindegyik itteni lurkó 2 hónaposan már magától ül, 5 hónaposan már szalad, 1 évesen másodfokú egyenleteket old meg fejben. Ez nem türelmetlenség?
Én meg örülök hogy az én lányom 10 hónaposan egy szépen fejlődő gyerek, de még baba, és nem egy kész kis felnőtt.
10 hónapos lombikbaba anyukája vagyok, és persze a lombik után én is kattogtam. De az talán indokolt eset volt. Remélem nem baj. ;)
Hát igen!
Következő állomása a leendő kismamáknak:
-mikor mozdul meg???
-miért nem mozog???
-miért nem fordul meg???
-...stb!!!
Szegény gyerekek!Miért kell ennyire fel gyorsítani az életet???
Van még idő örülni a pillanatnak?
Egyetértek Én is korainak tartom a mensi előtti tesztelést. Én is izgulok, de elfoglalom magam. Ma pl. egész nap karácsonyi nagytakarítást csináltam, átcsúszik még holnapra is. Nincs is időm agyalni. Majd ha késik 2-3 napot, talán tesztelek. De lehet, hogy szükség sem lesz rá, mert megjön....feleslegesen nem pazarlom a teszteket. Ha meg ott van a baba, ott lesz 3 nap múlva is.
Egyébként is hiszek abban, hogy ha az ember elengedi a problémát, megoldódnak a dolgok. Abban is hiszek, hogy minden úgy alakul, ahogy annak lennie kell. Majd én is sorrakerülök. A leendő gyerekemnek nem egy idegbeteg anyukára van szüksége. Ráadásul a férjem is ENGEM akar, nem egy idegroncs dilist. Könnyen beszélek talán, első éles hónapunk volt, mondjuk nekem ciklusgondjaim vannak.
Teljesen igazad van, csak tudod, lehet tudjak hogy masokat ezekkel a kerdesekkel nem faraszthatnak mert elkuldik oket melegebb egtajra... marmint ha meg a menzi elott agyal... en azert jottem erre az oldalra mert kulfoldon elek, es nem nagyon van itt baratom, akivel ezeket meg tudom beszelni.... a ferjemet nem akarom farasztani, nem akarom hogy nagyon remenykedjen, es nagyot csalodjon... felek megcsinalni en a tesztet, pedig kesik mar 3 hete... de az en ciklusom eleg szabalytalan... tunetem annyi hogy faj a cici, es a kozerzetem nem jo... foleg eves utan... es sokat faj a hasam... de 8 honapja hiabavalo a probalkozasunk... ja es meg a pajzsmirigyem sem mukodik rendesen... gyogyszert szedek...
szoval lehet hogy sok ember turelmetlennek tunik, es biztos sokan vannak akik nem is igazan oszintek itt... de paran azert vagyunk itt, mert tenyleg nincs mas akitol tanacsot kerjunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!