Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedül vagyok akit már...

Egyedül vagyok akit már fáraszt az emberi türelmetlenség?

Figyelt kérdés

Gondolok ez alatt arra pl,hogy már versenyben megy a"Ki tesztelt legkorábban pozit?:8-9-10dpo,vagy egy hét a nemvártig,tünetek:pattanás,émelygés,hasszurka,mellfeszülés...stb!Terhes vagyok?

Miért nega a teszt 9-10.dpo-n?Miért nem lát a doki semmit uh-n pdeig már két napja késik és van pozi tesztem!

Annak a szegény kis magzatnak már arra sincs esélye,hogy a beágyazódását titokban tartsa?

Lányok!!!Miért kell ennyire türelmetlennek lenni?

Az aggódás nem segítség a babának sem!!!

2010. dec. 20. 15:42
1 2
 11/15 anonim válasza:

Az utolsónak teljesen igaza van...

Én még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy sok ilyen jellegű pánikolós kérdést 19-20 éves lányok tesznek fel. Nekik szerintem ez szórakozás is, nem negatív értelemben... Úgy értem, most kezdenek felnőttek lenni, most kezdenek felnőttként bánni velük, és a babavállalás elég felnőttes dolog. Furcsa nekik a gondolat, hogy már megtehetnék, már megtörténhet, mert kezd lenni önálló életük, albérlet, munka stb. A babáról, házasságról beszélni (ha észreveszitek rengeteg hasonlóan bugyuta kérdés van az eljegyzés, házasság rovatban is) fontos szakasz a fiatal felnőttek életében. Kicsit megértőnek kell lenni, és szerintem elég szomorú, ha belegondolunk, hogy a legtöbb lánynak nincs kivel ezeket a dolgokat megbeszélniük.

2010. dec. 21. 06:16
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

"Lányok!!!Miért kell ennyire türelmetlennek lenni?"

Az én helyzetem az, hogy kénytelen vagyok elég durva gyógyszereket szedni a szívemre, ami retardációt okozhat a magzatnak, főleg a korai szakaszban. Igyekszem minél hamarabb megtudni ha terhes vagyok, kb.9-10dpo-n. Mivel akkor AZONNAL abba kell hagynom a gyógyszert és orvosi felügyelet alá kerülök. A betegségemből adódóan nem tehetem meg, hogy abbahagyom a gyógyszereket és nekiállok próbálkozni, aztán hónapokig vagy évekig nem szedem a gyógyszert. Ezért kedves Kérdező és többiek, de szerintem ez mindenkinek szíve joga, hogy akkor teszteljen, mikor akar.

"Az aggódás nem segítség a babának sem!!!"

Az én esetemben, az életét menthetem meg egy 10-es teszttel a 9.dpon. Ismerek olyant, aki nem tervezte a babáját, itt ahol én élek az első pár hétben még nem abortuszt csinálnak, hanem tablettával indítják a vetélést. Neki is igen fontos lenne korán megtudni, mert nincs még gyereke és nem mindegy mit tesz a saját testével, ha már így döntött. Sorolhatnám még az okokat, tudok pár sztorit. Mellesleg van akinek a 9. vagy a 10 dpon tesztelés csak azért fontos, mert még Szenteste reggelén meg szeretné tudni lesz e babájuk. Miért szúrja ez a szemeteket? Lehet lepontozni, de azért hasznos választ adtam remélem a sok utálkozónak.

Szép napot mindenkinek!

2010. dec. 21. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Én személy szerint imádok az ilyen kérdésekre válaszolgatni, és érdekelnek is, mert tudom hogy nekem is jól esne ha megnyugtatnának, leírnák a saját tapasztalataikat stb. Ez egyszerű empátia. És jól esik a másiknak ha törődnek vele! Ha idegesít hogy türelmetlenek az emberek, ne nézegesd az ilyen kérdéseket és hagyd figyelmen kívül.
2010. dec. 21. 14:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 09:48-as válaszoló!!!

Ha esetleg a dühtől el kerülte volna a figyelmed olvasd vissza kérlek a tegnap 15:58-as válaszom!!!!

Bocsi,hogy a lelkedbe gázoltam a kérdésemmel de ha egy kicsit figyelmesebb vagy rá jössz,hogy te pont nem tartozol az általam felvetett kategóriába!!!

BOCSIIIIII!!!!!!!!!

2010. dec. 21. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán szeretem a "szídjunk együtt másokat" topikokat ezért csak annyit tennék hozzá aki türelmetlen az biztos azért mert egyszerűen olyan beállítpttságú és kész. Valószínűleg nem csak babaügyben hanem egyébként is, nem vagyunk egyformák. Ha hülyeségnek zatzok egy kérdést már nem válaszolok rá, régebben én is írtam minden kérdezőnek aki azt kérdezte hogy "fáj a hasam terhes vagyok?" de ma már csak mosolygok és szurkolok hogy baba legyen. Javaslom ezt a mnegoldást mert nektek sem tesz jót ha másokon szokásain, jellemén nyaraltok :)

Kellemes, nyugodt ünnepeket mindenkinek!

2010. dec. 22. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!