Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik sok idő várakozás után...

Akik sok idő várakozás után lettek babások, mit éreztetek amikor megláttátok a pozi tesztet? Már nem is gondoltátok hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Több mint két éve szeretnénk babát, de minden hónapban eljátszom a gondolattal, hogy ha sikerül milyen érzés lesz? Mesélnétek?
2013. máj. 6. 09:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekünk 10 hónapra jött össze a baba az esküvőnkor egyedül voltam itthon mikor teszteltem semmi jóra nem számítottam a rengeteg negatív teszt után és mikor meg jelet a második csík nem hittem a szememnek, az nem vagy 20 szor biztos rá néztem a tesztre hogy biztos ott van a 2. csík és ott volt. sajnos a 8. héten el vesztettük a babát azóta nincs új pozi tesztünk még azt a tesztemet örökre meg tartom emlékbe 2 pozi tesztem maradt abból a babából! most a 20. hónap próbálkozásban vagyunk bár kb 4 hónap szünetnek kellet most lennie a kezeléseim miatt! de számomra az volt életem addigi legszebb pillanata mikor meg tudtam hogy terhes vagyok!
2013. máj. 6. 11:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Majd lesz még pozi teszted, nagyon drukkolok mindenkinek aki babát szeretne!
2013. máj. 6. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:

11-es, én 3-as vagyok.

Nekem az első babából még a teszt sem maradt meg.:-( Soha nem fogom elfelejteni azt a babát, még most is szoktam rá gondolni, hogy a második 5 hónapos.

Valaki egyszer azt mondta, hogy nekünk már mindig lesz egy pici angyalkánk, aki fentről vigyáz ránk. Valahogy ebben hiszek én is.

Remélem hozzátok is hamarosan megérkezik a baba.:-)

És hozzád is kedves Kérdező!

2013. máj. 6. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem mertem elhinni! Nem csak én a párom sem :) A hatodik teszt után már kezdtük beleélni magunkat a férjemmel.

Ez természetesen hat napot jelent, amikor hajnali háromkor mentem és néztem a csíkot, és persze nem aludtunk vissza.

Mindketten reménykedtünk benne, hogy most mi következünk, és a jó Isten most úgy gondolta mi vagyunk a soron következők akiknek adja ezt az áldást.

Vicces volt így visszagondolva, de annyi év után, teljesen feladva a harcot, tök véletlen lőttem el a tesztet poénból, mert késett 2 napot (mondjuk számítottam a késésre, de nem baba miatt ----> ÍGY SOKKAL JOBB)

2013. máj. 6. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
jah 6 év után :)
2013. máj. 6. 18:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Az első pozitív teszt az első próbálkozós hónapban volt, sírtam örömömben, el sem hittem. Aztán 8 nap késéssel megjött, teljesen kiborultam, mindenki azt mondta, hogy tévedett a teszt, de én tudom, hogy nem, voltak tüeteim meg minden. Azóta is számon tartom, hogy idén lenne már 4 éves. 3 év után lett újra pozi a tesztem, sejtettem, hogy az lesz, 2 napot késett (a leghosszabb ciklusomhoz képest), már előtte is gyanús volt, de már annyiszor volt gyanús... Nem mertem elhinni, 8 tesztet csináltam összesen (2 hét alatt), féltem, hogy újra elveszítem. Mikor megláttam a szívhangot onnantól nyugodtam meg és mertem örülni. Pénteken lesz egy éves a kislányom. Azóta sem védekezünk, de még semmi, nem is nagyon számítok rá, hogy még egyszer sikerül!
2013. máj. 6. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!