Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megváltozott valahogy a...

Megváltozott valahogy a viselkedésetek, hangulatotok, érzéseitek a terhesség elején?

Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:

A folyamatos hányinger, hányás, émelygés, aggódás és sírhatnék eléggé meghatározza a napjaimat. Jó lenne már pár hónappal idősebb terhesnek lenni...

13 hkm.

2013. dec. 14. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetesen.Nem hiába mondják úgy a terhességet,hogy más állapot!

Én sokat voltam fáradt,állandóan éhes és kívánós voltam,a szexet egyáltalán nem kívántam(ez az egész terhesség alatt megvolt),émelyegtem,erős hányingerem volt,de egyszer sem hánytam.A terhesség vége felé pedig érzékenyebb lettem lelkileg,ha megható dolgot láttam a tv-ben elsírtam magam.Viszont nálam ez az érzékenység megmaradt a szülés után is :) A mai napig is van olyan,hogy elég ha csak rám nevet a kisfiam vagy megdícsérem,hogy milyen ügyes és eltudnám magam sírni,sokszor könnybe lábad a szemem :)

7 és fél hós baba anyukája

2013. dec. 14. 17:50
 3/4 kriszti086 válasza:

Csatlakozom a csajokhoz!!!:)

Az elején olyan fáradt voltam hogy állni alig bírtam,aztán átváltotta ezt a folyamatos idegbetegség....mindenért ölni tudtam volna...ha valaki elment mellettem a boltba volt hogy az is fel idegesített.....a folyamat hányinger pedig maga volt a csúcs.... :(

Viszont a 14-15. hét körül ezek megszűntek...a sírás maradt csak meg! De már az se sűrűn van.

2013. dec. 19. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező és válaszolók?
2023. okt. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!