Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek vetélés?

Szerintetek vetélés?

Figyelt kérdés
ma voltam dokinál aki 4hét 5napos terhességet állapított meg uh-al..párommal együtt voltunk ma és elkezdtem vérezni :( szerintetek vetélés?? :(((

2013. dec. 13. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha felemelnéd a telefonkagylót és legalább konzultálnál egy orvossal, lehet, többet tud segíteni. De látnia is kellene az orvosnak. Mennyire erősen vérzel?
2013. dec. 13. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
az elején csak kicsit de mostmár eléggé...a dokim csak d.e. rendelt
2013. dec. 13. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem menj be ugyeletre, ott tobbet tudnak mondani. De igen, lehetseges, hogy elmegy a baba :( De remelem, hogy nem! Drukkolok. Irany az ugyelet!!!
2013. dec. 13. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Bármi lehet akár vetélés is, de mondjuk egy hematóma is. Szóval irány az ügyelet (bár gondolom azóta már ott vagy vagy voltál) és bízzunk benne, hogy nincs gond.
2013. dec. 13. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nagyon érzékeny a méhszáj, lehet, hogy megsértettétek és azért vérzel!

Ha nem görcsölsz, szerintem nem lesz gond, de feküdj és holnap orvos (ha ma nem mentél)!

2013. dec. 13. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
mi lett?
2013. dec. 20. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a Mentőket hívjátok

(száznégyes)

2013. dec. 26. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!