Szerintetek vetélés?
Figyelt kérdés
ma voltam dokinál aki 4hét 5napos terhességet állapított meg uh-al..párommal együtt voltunk ma és elkezdtem vérezni :( szerintetek vetélés?? :(((2013. dec. 13. 17:39
1/7 anonim válasza:
Esetleg ha felemelnéd a telefonkagylót és legalább konzultálnál egy orvossal, lehet, többet tud segíteni. De látnia is kellene az orvosnak. Mennyire erősen vérzel?
2/7 A kérdező kommentje:
az elején csak kicsit de mostmár eléggé...a dokim csak d.e. rendelt
2013. dec. 13. 17:52
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem menj be ugyeletre, ott tobbet tudnak mondani. De igen, lehetseges, hogy elmegy a baba :( De remelem, hogy nem! Drukkolok. Irany az ugyelet!!!
4/7 anonim válasza:
Bármi lehet akár vetélés is, de mondjuk egy hematóma is. Szóval irány az ügyelet (bár gondolom azóta már ott vagy vagy voltál) és bízzunk benne, hogy nincs gond.
5/7 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon érzékeny a méhszáj, lehet, hogy megsértettétek és azért vérzel!
Ha nem görcsölsz, szerintem nem lesz gond, de feküdj és holnap orvos (ha ma nem mentél)!
7/7 anonim válasza:
Ilyenkor a Mentőket hívjátok
(száznégyes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!