Hol lehet olyan tesztet kapni, ami kimutatja a magzatvízszivárgást?
Figyelt kérdés
20 hetes vagyok, és nemrég volt amniom. Van valami áttetsző váladékom, szerintem nem folyás, és nagyon aggódom. Hétfőn megyek dokihoz, de addig is hol tudnék beszerezni ilyen betétet? Valahol olvastam róla, hogy létezik.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Vetélés lett belőle?
2013. nov. 29. 19:23
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom már nem lehet kapni. De nem mondom 100%-ra.
Egy ismerősöm mondta h PH papírral is le lehet tesztelni h a vizeletbe belemártod állítólag és ha sötét színű lesz akkor van magzatvíz a vizeletben. Na erről se tudok pontos infót adni csak mesélték nem próbáltam.
De a legbiztosabb módszer a papírzsepis. Beteszed a bugyidba és ha 5 percen belül átázik teljesen akkor magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!