Hogy veszik észre mások, miről ha terhes vagyok, és még korai terhesség, hason nem. Láthatják?
Figyelt kérdés
Tapasztalat valakinek?2013. dec. 14. 08:57
1/16 anonim válasza:
húgom titkolta 3 hónapig... (Karácsonyi meglepetés volt tavaly a bejelentése...:) ) én tudtam, de anyuék nem... semmit nem vett észre anyu, pedig figyeltem húgomat hogy állandóan a hasát simogatja :D de nem tűnt fel senkinek... :))) ha nem vagy mindig rosszul, és teljesen hétköznapian viselkedsz, akkor simán el lehet titkolni :)
2/16 anonim válasza:
Sok nő mikor mondja hogy babát vár,én valahogy a találkozás elején tudom hogy mit akar mondani...valahogy megérzem.
Még én se tudtam hogy terhes vagyok,de ismeröseim mondták,mert akaratlanul is máshogy viselkedtem...elötte sose jártam mekibe,vagy nagyon ritkán,de akkor ugy döntöttem,nekem sajtburger kell.Kérdezték is hogy terhes vagyok??nem hittem nekik:))
3/16 anonim válasza:
vannak akik megérzik. Egyik barántöm iylen, mondjuk neki egyéb dolgokban is gyakran van megérzése ami be is jön. Multkor is egyik barátnönknek mondta hogy etzstelj már mert oylan anyuka kinézeted van. A barátnönk mondta hogy ááá majd csak pár nap mulva kell megjönnie. Pár nap mulva barátnönk ujra mondta neki na tezsteltél? Még mindig olyan anyuka kinézeted van? Erre ö mondta hogy nem de már érzi a apre mens tüneteket tehát meg fog jönni. Mondta neki hogy nem enm fog tezstelj. És tényleg babás lett:)) Nálam ez a barátnöm a titkos külföldi esküvönket érezte meg. Vannak ilyen emberek. De olyat is ismerek ahol az apuka érezte meg és ö szólt a feleségnek hogy hééé itt lakik valaki és tényleg.
4/16 anonim válasza:
Én egyáltalán nem változtam meg, így senki nem vette rajtam észre, hogy babát várok, csak a 20.hét után mikor már gömbölyödött a hasam. Valakire ìgy, valakire úgy hatnak a hormonok, valakire megsemennyire sem :-)
5/16 anonim válasza:
Állítólag a kisgyerekek látják az aurát, ìgy a magzat auráját is a pocakon keresztül. Ezt egyik ismerősöm tapasztalta is, mert a két éves kislánya szólt neki, hogy ott van a hasában egy baba. Hogy van-e tudományos alapja, azt nem tudom...
6/16 anonim válasza:
Engem a has simogatás buktatott le :) Önkéntelen dolog, nehéz megállni.
7/16 anonim válasza:
Legtöbbször a tudat alatti has simogatás buktatja le a nőket, illetve az arc. Ahol tervezett baba volt, illetve ahol örülnek nagyon az érkezésének, ott sokszor a kismama arcára kiül valami végtelen nyugalom és harmónia. Legtöbbször csak 1. babánál, és olyanok veszik észre akik már voltak terhesek.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)
Igen konkrétan az arc érdekelne:D Ha azt mondják,hogy olyan más az arcod,nemtudom mire gondolnak mit takar:D Mondjuk anyukám azt mondta h neked mekkora fejed van,miért eszel ennyit:D De valaki meg aztmondja ,hogy olyan más vagy,nem tudom miben rejlik a másság,én nem látom magamon:D
2013. dec. 14. 14:21
9/16 anonim válasza:
Én egyik ismerősöm észrevettem kb. 6 hetes volt, háttal állt és valahogy más volt mint máskor. Mikor én terhes lettem 11 hetesen mondtam el a muinkahelyemen, pár héttel azelőtt a főnököm (nő) végignézett rajtam és láttam a szemén, hogy sejti a dolgot, mint utólag kiderült tényleg sejtette
10/16 anonim válasza:
Szerintem a viselkedésből,vagy ah nagyon ismered a másikat,apróbb jelekből,2 barátnőmmel ültünk a padon beszélgettünk az egyiknek volt egy 2 éves kislánya aki a másik barátnők hasára tette a fejét majd azt mondta,hogy nagyon aranyos kisfiú van a pocidban.A barátnőm nem tudta,hogy terhes,hazament teszt kiderült,hogy 8 hetes terhes,és később fia lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!