Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik érzéseitek? Beültetés...

Ritacoronita kérdése:

Lombik érzéseitek? Beültetés utáni napok, érzetetek valamit?

Figyelt kérdés
5napos blasto embriót kaptam vissza 2. Első nap semmi nem volt. Második nap mens is érzés és szurkálgatás.ma a 3.napon vagyok, szurkálgatás és fura érzés lent. Ti miket érzettetek?

2014. ápr. 7. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

semmit nem éreztem, a legkisebb szurkálás, émelygést, fáradtságot, vagy akármit sem. már el is könyveltem, hogy nem sikerült (előtte mindig éreztem mindenféle tüneteket).

tesztet sem csináltam, mert nem akartam még egy negatívat látni. aztán elmentem vv-re (mert kötelező volt), és a fiam már 5 hónapos :)

sok sikert.

2014. ápr. 7. 11:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Hanyadik jött össze és mi miatt volt lombikod?
2014. ápr. 7. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is 5 napos picúrokat kaptam vissza, a 3. napon éles szúrást éreztem, majd a 6. naptól mensis görcsöket.

Egy pici lányka okozta ezt, aki már nem is olyan pici :)

2014. ápr. 7. 12:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Dejo:)és elsőre összejött?neked miért volt lombikod?
2014. ápr. 7. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, elsőre sikerült :)

Nekem mindkét oldalon elzáródott petevezetők, páromnak látóterenként 1-1 db kiskatona...

Szóval semmi esélyünk sincs spontán babára :(

2014. ápr. 7. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem első lombikom volt, 3 napos embriókat kaptam vissza. Kb.a beültetés utáni 4.-5. napon erős nyilalást éreztem alul a hasamban éjszaka, amikor kimentem wc-re. Azt hittem, hogy na akkor ennyi volt...De nem történt semmi más. Állandóan fel voltam fújódva a beülti utáni naptól, de azt olvastam erről, hogy az jó jel. A 8. napon teszteltem egy haloványat, elmentem a Kaáliba hcg tesztre (abba kellett azonnal hagynom a szívgyógyszeremet, ezért tezsteltem ilyen hamar) A hcg 24 volt:-)A 10. hetet töltöttem ma:-)

Szerintem ez mindenkinél más, nem szabad ezekre figyel, látod, valaki semmit nem érez, mégis beköltözött a picuri.

Szorítok nagyon:-)

2014. ápr. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!