Lombikosok, hogy lehet hogy valakinek beültetés után 4-5 nappal pozitìv a teszt? A tüsszőrepesztőtől kb.10 napig alapból pozi, nem?
Figyelt kérdés
Ezt nem értem, hiszen az HCG szuri...Most lesz az első beültim, de ez nem világos.2014. ápr. 2. 14:24
1/3 anonim válasza:
Igen valszeg még attól pozitív. De ha mondjuk 5 naposakat kapott vissza, akkor nagy ritkán már a babától is lehet pozi.
2/3 anonim válasza:
Saját tapasztalatból tudom, hogy lehet :)
Nekem a ciklus 16. napján kellett beadnom a tüszőrepesztő szurit, a 18-on volt a leszívás, és a 23. napon kaptam vissza a két 5 napos bogyókát. A beülti utáni 5. napon már nagyon halványan, de + volt a teszt, pedig előző nap még totál negatív, tehát nem a tüszőrepesztő hatása volt.
A tüszőrepesztő szuri - mint írod is 10 nap alatt ürül ki - és ha kiszámolod, akkor 5 napos babákkal 5. napon tesztelve ez már a 12. nap, mivel leszívás előtt 2 nappal kell beadni a tüszőrepesztő szurit.
3/3 enikocybea válasza:
hali es menyi osszegbe kerul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!