Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írunk történetet?

Lucia99 kérdése:

Írunk történetet?

Figyelt kérdés

Mindenki írjon 2 mondatot aki szeretne csatlakozni a játékhoz

A szobámban ültem. A rajfüzetembe firkálgattam amikor kopogtak az ajtómon.

2014. febr. 22. 16:02
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Az idegen egy elegáns mozdulattal leemelte a kalapját, és letérdelt mellém. Én még mindig reszkettem, de a férfi melegen rámmosolygott. Ilyen közelről már láttam, hogy egy hatalmas, vérző sebhely szántja végig az arca jobb oldalát.
2014. febr. 23. 12:15
 12/49 A kérdező kommentje:
A férfi még mindig rám mosolygott,de én még mindig nem éreztem biztonságban magam. Hirtelen eszembe jutott,hogy én már láttam ezt azt embert,de azt nem tudtam hol és mikor.
2014. febr. 23. 15:31
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

A hajam az arcomra tapadt az izzadtságtól. A férfi lassan letette a baltáját, és közelebb hajolt.

- Nincs mitől félned - mondta halkan, majd kinyújtotta a kezét, hogy a fülem mögé igazítsa kósza tincseimet, de hirtelen mozdulatlanná merevedett. Az arca megvonaglott, és elterült a padlón.

Ekkor megpillantottam anyámat az ajtóban, bal kezében saját torzan vigyorgó fejét, jobbjában a véres baltát tartotta.

(ez nagggggyon jó lesz, ne hagyjuk abba :D és azért ne haljon meg a pasi, kezdem megkedvelni XD)

2014. febr. 24. 16:05
 14/49 anonim ***** válasza:
100%

Kétségbeesetten rogytam le a földre, az anyám előtt.

- Sajnálom - suttogtam erőtlenül, majd kitéptem kezéből a baltát és lefejeztem.

2014. febr. 25. 16:59
 15/49 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy nem az anyám fekyzik elöttem, de mégis fájt a látványa. A démon keze lassan ökölbe szorult. Megragadtam az idegen kabátját és kiráncigáltam a házból. El kell inen tünnünk mielőtt az az izé magához tér.És az egyetlen aki magyarázatokat adhat ájultan fekszik. Csúcs!
2014. febr. 26. 13:46
 16/49 anonim ***** válasza:
82%
- Muszáj felébrednie! Kérem... - kiáltoztam kétségbeesetten, miközben a férfi ingének gallérját rángattam. Terebélyes vörös folt éktelenkedett a fehér anyagon. Azonnal kórházba kell vinnem, gondoltam hirtelen. Reszkető kezekkel előkotortam a telefonom, és tárcsázni kezdtem, mikor a férfi nyöszörögve megmozdult a karjaim között.
2014. febr. 26. 15:19
 17/49 anonim ***** válasza:

- Hát ez sem volt éppen szívélyes fogadás. - nyögte és lassan feltápászkodott.

-kórházba kell mennie- montam az egyetlen dolgot ami eszembe jutott.

2014. febr. 27. 07:10
 18/49 anonim ***** válasza:

- tudod nagyon hasonlítasz anyádra. - monta miközben kicsit sántikálva de határozottan megindult egy irányba. Ez bók akart lenni? A ház felöl morbid és ilyesztő hangok jöttek. A férfi után futottam.

- és maga ki?

2014. febr. 27. 07:17
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

- A szőke herceg, fehér lovon - vigyorgott az idegen, de az arcán fájdalom tükröződött.

A ház egyik ablaka egy fülsiketítő csattanás kíséretében kirobbant a helyéről, és üvegszilánkok kezdtek záporozni az égből. Automatikusan behunytam a szemem, a férfi pedig megragadta a karomat, aztán betuszkolt valahova. Kopogást hallottam magam fölött, mint mikor valaki kaviccsal dobálja az ablakot. Lassan kinyitottam a szemem.

Egy gyönyörű, hófehér autóban ültem, az üveg előtt ezüst eső szikrázott.

A férfi bevágódott a volán mögé, és a válla fölött hátraszólt.

- Ha nem haragszol, a lovat modernizáltam. - Beletaposott a gázba.

2014. febr. 27. 08:49
 20/49 anonim ***** válasza:
Hirtelen valami nekicsapódott a szélvédőnek. A szőke herseg fékezett és tolatni kezdett. Az izé lecsúszott a szélvédőröl de igy is láttam ahogy botladozik felénk a sötétben.
2014. febr. 27. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!