Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Közösen írunk egy történetet,...

Közösen írunk egy történetet, a blogunkon. Megnézitek?

Figyelt kérdés

Mint már említettem, írunk egy történetet, és szeretnénk, ha mások is megnéznék, és véleményt írnának róla.

Alulról felfelé kell olvasni, mert az új részeket mindig felülre teszi...

Előre szólok: Nem One Direction-os, nem vámpíros és nincsenek benne természetfeletti lények!

[link]

Köszönöm, mindenkinek aki megnézi, számítok rátok, és próbáljuk feltenni időben az új részeket!

2013. júl. 31. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Őszintén ? Másra számítottam. Valami tucat, unalom sztorira, de ez nem az. Érdekes, jól megfogalmazva, helyesírást nem figyeltem, de nem szúrta ki semmi komolyab a szememet, szóval komolyabb probléma szerintem ezzel sincs. A történetet ebből a 2 fejezetből nem tudom megítélni, hogy a továbbiakban milyen lesz, de szerintem vissza fogok még nézni a blogra a további fejezetekért.
2013. aug. 1. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) Igyekszünk feltölteni időben.
2013. aug. 1. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a történet, az írás, a cselekmény, minden! :)
2013. aug. 1. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. aug. 2. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!