Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért olyan jó a Trónok harca?

Miért olyan jó a Trónok harca?

Figyelt kérdés

Oké értem hogy teljesen új meg minden Tolkienhez képest ... de engem másokkal ellentétbe elégé zavar, hogy nincs főszereplő és ha lenne is esetleg kivel azonosuljak? Ahogy én láttam itt mindenki ilyen önző tetű, mindenki csak magával törődik és lop csal hazudik ől - csak hogy neki jó legyen! Meg ott a raszizmus, a szexuális erőszak és a prostitució. Így az egész: nos bocs ha valakit megbántok de hidegen hagy mi lesz a szereplőkkel. Félreértés ne essék én szeretem az ilyen történeteket: de azokba mindig ott volt az a központi személyiség aki az egészhez képest maga volt a megtestesült jóság. És ez szépen helyre állítja a benned kavargó undort: hogy igen ez egy ilyen világ ... de ott van ő aki tök jó fej! (pl.: Darren Shan szinte összes könyvében)

Minek kezdjek bele egy történetbe ahol nincs ilyen szereplő ... És ha lesz is később Martin szépen hát megöli!

És ez nem fantázia (megint bocs ha később nem így lesz) ott vannak olyan elemek amik emlékeztetnek rá. Itt meg csak egy dolgot számoltam és az is csak említik: Sárkányok! Milyen sárkányok? Hol?!!! :o Én csak alacsony termetű embereket látok akiket nem hívhatunk már törpöknek, meg olyan fajta utalásokat mit csinálnak egyes emberek egyes nemző szerveivel, meg persze rengeteg szex jelenet! ... Oké persze tök érdekes, de sárkányok ... Mi az iisten van azokkal a sárkányokkal? És egyáltalán hol itt a fantazy? Ez egy középkori dráma ... És annyian mondják hogy tök jó meg olvassam de ez valahogy hiányzik! Hát nem tom ... Ti miért szeretitek annyira? (Tudom hogy most csomó embert feldühítettem)

2014. jan. 18. 15:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
61%

Régi topik már, és úgy szólok hozzá, hogy nem láttam/nem olvastam végig a Trónok harcát.

Mindenesetre érdemes volt elolvasnom az itteni válaszokat. Most elkezdtem másodjára elölről nézni, pár éve néhány résznél nem voltam képes továbbjutni, mert annyira untatott. De hátha most... :)) Egymillió veréb nem tévedhet ugyebár. Még csak két részt láttam, elég érdektelen most is a történet (fantasynak gyenge, de ha máshogy nézem, akkor hasonló dolgok jutnak eszembe, mint az előttem szólónak), de nem adom fel, biztos az első évad végétől majd beindul a történet... :)

2018. dec. 20. 14:11
 32/34 anonim ***** válasza:
37%
Ugyanígy vagyok utolsó. Elkezdtem, mert mindenhonnan ezt gallani milyen jó, legjobb sorozat. Hat én erre a vilag legkegyelmesebb jokndulataval sem mondanam meg azt sem, hogy nezheto. Annnnyira untatott, hogy nem hiszem el. De probaltam, mondom nem adom fel elso evad utan. 2es fel evadig jutottam, de ebbol nekem eleg, annyira elpazaroltam az ezzel toltott oraimat hogy az kesz. Soha nem fogom megerteni ebben mi tetszhet egy 16-20eves korosztalynak (korosztalyom) es azt meg vegkepp nem, hogyan aradozik szinte mindenki errol a kalap rakas otvarrol. Ennyit errol
2019. máj. 20. 23:20
 33/34 anonim ***** válasza:
72%
Akkor nem figyeltél eléggé. :D :D Bár szerintem pont emiatt lett oylan az utolsó évad amiylen, mert az embereknek kell az ész és gondolkodás nélkül nézhető sorozat, hát megkapták.
2019. máj. 21. 01:28
 34/34 anonim ***** válasza:
42%
Figyeltem en, de unalmas
2019. máj. 21. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!