Írunk regényt? Lenne kedvetek hozzá?
Hát azért az nem igaz, hogy bármit mondtál nem volt jó.
Meg se kérdeztünk hogy állsz?
Hát mondjuk ez igaz. Bár úgy nehéz lett volna megkérdezni, hogy kb 8 hónapja egyszer se láttalak msn-en.
És hogy megsem vártunk?
Hát figyelj. Megkaptad a kezdést, azután eltűntél. Semmi életjel, semmi. Még csak annyi se, hogy msnen annyit mondtál volna, hogy dolgozol rajta vagy valami. Szóval azt hiszem nem a mi hibánk.
És amúgy de, igenis vártunk. Jóideig nem is írtunk semmit, mert ugye vártuk a folytatásod (ami amúgy még azóta se jött meg).
És h életjel részünkről is semmi... hát erre csak azt tudom mondani, amit már eddig is. Nehéz úgy életjelet adni a másiknak, hogy az egyáltalán nem elérhető soha, sehol....
"persze hogy nem küldtem folytatást" - legalább szólhattál volna, h ne várjuk, mert sokáig váruknk mire elkezdtünk egy másikat...
köszi nagyon szépen haladunk vele ;P ( persze nem neked köszönhetően )
amúgy én legalábbis nagyon örülök ennek az egésznek és nem fogsz lelombozni, azzal h ezeket írod, és lécci ne csinálj ekkora felhajtást, amugy meg mi se szoktunk az elején kérdezősködni a másik felől h b***ki mikor készülsz már el, hanem vártuk a folytatást nyugodtan, türelmesen. Mostanában lett sűrűbb a beszélgetés.... úgyhogy egyáltalán nem értem a te szemszögödet bocsiii
Ti kapjátok ezt fel ennyire! én csak irtam hogy sztem felesleges belekezdeni többen! Oké, megértettük hogy szerintetek meg nem, és hogy én voltam a különc!
Nem firtattam azt sem hogy leosztottatok egyből!
Sőt... Sok sikert kivántam...
Ezek után leállhatnátok igazán! Felesleges vakerkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!