Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írunk regényt? Lenne kedvetek...

Írunk regényt? Lenne kedvetek hozzá?

Figyelt kérdés
Legalább 3-4 ember kellene (max sztem olyan 7-8) és csinálhatnánk olyat, h megbeszélünk egy alapsztorit és az egyikünk elkezdi írni, aztán továbbküldi a másiknak, az is ír hozzá vmennyit, aztán ő is tovább küldi és így tovább... ( pl mindenki írna hozzá mindig fél oldalt) aztán előbb utóbb kijöhetne belőle egy jó kis regény is :)
2009. nov. 27. 18:13
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Hát azért az nem igaz, hogy bármit mondtál nem volt jó.

Meg se kérdeztünk hogy állsz?

Hát mondjuk ez igaz. Bár úgy nehéz lett volna megkérdezni, hogy kb 8 hónapja egyszer se láttalak msn-en.

És hogy megsem vártunk?

Hát figyelj. Megkaptad a kezdést, azután eltűntél. Semmi életjel, semmi. Még csak annyi se, hogy msnen annyit mondtál volna, hogy dolgozol rajta vagy valami. Szóval azt hiszem nem a mi hibánk.

És amúgy de, igenis vártunk. Jóideig nem is írtunk semmit, mert ugye vártuk a folytatásod (ami amúgy még azóta se jött meg).

És h életjel részünkről is semmi... hát erre csak azt tudom mondani, amit már eddig is. Nehéz úgy életjelet adni a másiknak, hogy az egyáltalán nem elérhető soha, sehol....

2010. júl. 12. 15:24
 32/33 anonim ***** válasza:

"persze hogy nem küldtem folytatást" - legalább szólhattál volna, h ne várjuk, mert sokáig váruknk mire elkezdtünk egy másikat...

köszi nagyon szépen haladunk vele ;P ( persze nem neked köszönhetően )

amúgy én legalábbis nagyon örülök ennek az egésznek és nem fogsz lelombozni, azzal h ezeket írod, és lécci ne csinálj ekkora felhajtást, amugy meg mi se szoktunk az elején kérdezősködni a másik felől h b***ki mikor készülsz már el, hanem vártuk a folytatást nyugodtan, türelmesen. Mostanában lett sűrűbb a beszélgetés.... úgyhogy egyáltalán nem értem a te szemszögödet bocsiii

2010. júl. 12. 18:54
 33/33 anonim válasza:

Ti kapjátok ezt fel ennyire! én csak irtam hogy sztem felesleges belekezdeni többen! Oké, megértettük hogy szerintetek meg nem, és hogy én voltam a különc!

Nem firtattam azt sem hogy leosztottatok egyből!

Sőt... Sok sikert kivántam...

Ezek után leállhatnátok igazán! Felesleges vakerkodni...

2010. júl. 12. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!