Írunk regényt? Lenne kedvetek hozzá?
E/1 is ok, meg a valos helyszin is!
Viszont télleg ne csöpögős legyen, inkább kalandokkal teli!
felvettelek, meg itt az én msn címem: mla-v11@hotmail.com
Én felvettelek mindketőtöket :)
19 lány :)
Én meg csak megjegyezném, hogy mi azóta is írjuk. Kisebb nagyobb kihagyással.
Nem mondom, hogy egy bestseller, de szerintem jó kis kikapcsolódás.
Én pedig a harmadik vagyok, és csak tudatni szeretném veled hogy 8 hónapja várjuk h elküld a folytatást...
Ez pedig szerintem egy nagyon klassz dolog nagyon jó időtöltés, és pont az benne a lényeg h egyes dolgokban különbözik a véleményünk, így más szemszögéből is láthatunk dolgokat, ami nagyon jó dolog.
Én annak a híve vagyok h ne szóljuk le hogy mások mit szeretnek, mert különbözőek vagyunk, és a világ így jó, h nincsenek egyforma emberek.
Háromból két embernek működik a dolog, TE pedig semmi életjelet nem adtál magadról azóta... szóval számunka működik a dolog csak számodra nem... :(
Szóval lécci ne szólj le minket mert a te hibád h nem működött... és mi az hogy teljesen különböző véleményen voltunk??? volt saját elképzelésünk a dolgokról, az olyan nagy baj???
Nah mind1 csak sajnálgatod h nem folytattad velünk a történetet, mert igazán kellemes időtöltés számunkra, és végeérhetetlenül egyedi dolog számunkra :D
a legjobbakat, és szeretnék még annyit mondani, hogy mindenki azt tegye amit szeretne a saját szívére halgasson :D:D:D
Persze hogy nem küldtem folytatást, bármit is mondtam nektek nem volt jó...
Amugy is irtátok tovább, akkor mégse vártátok hogy küldjem, arról nem is beszélve hogy még csak meg se kérdeztétek hogy állok vele stb!...
Tehát életjel részetekről is nuku!
ui.: Remélem sikeres lesz a költemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!