Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írunk regényt? Lenne kedvetek...

Írunk regényt? Lenne kedvetek hozzá?

Figyelt kérdés
Legalább 3-4 ember kellene (max sztem olyan 7-8) és csinálhatnánk olyat, h megbeszélünk egy alapsztorit és az egyikünk elkezdi írni, aztán továbbküldi a másiknak, az is ír hozzá vmennyit, aztán ő is tovább küldi és így tovább... ( pl mindenki írna hozzá mindig fél oldalt) aztán előbb utóbb kijöhetne belőle egy jó kis regény is :)
2009. nov. 27. 18:13
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet!!csak kel hozzá idő
2009. nov. 28. 09:31
 2/33 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg kicsit hosszú idő, de szerintem tök jó lenne..

Meg izgalmas is lehet, mert ugye nem egy ember írná, és így csomó olyan váratlan fordulat is lehet benne, amire a másik egyáltalán nem számít :P

2009. nov. 28. 11:39
 3/33 anonim ***** válasza:
Ez tényleg jó ötlet :D
2009. nov. 28. 12:14
 4/33 A kérdező kommentje:
Ha lenne még pár ember, és ti is benne lennétek akkor kellene az e-mail címetek, megbeszélnénk egy alapsztorit és akár elkezdhetnénk akár írni is :)
2009. nov. 28. 12:34
 5/33 anonim ***** válasza:
Én benne lennék, bár nincs sok tapasztalatom az írás terén :)
2009. nov. 28. 15:25
 6/33 anonim ***** válasza:
én is benne lennék ,nekem sincs tapasztalatom írás terén :D nekem téll kellene több idő mert nagyon kevéás időm van !!1. válaszoló
2009. nov. 28. 20:41
 7/33 anonim válasza:
Én is szivesen benne vagyok... Amugy is regényirásokon töröm a fejem... szeretnék egy igazi jo regényt irni!
2009. nov. 29. 04:29
 8/33 anonim ***** válasza:
Én már vagy 4 féle történetet írok ( horror, thriller műfajban) és a haverjaimnak iszonyúan tetszik, és allandóan nyúznak, hogy folytassam! Szal ha ilyen műfajban gondolkodsz akkor én is be tudnék szállni!!!! XD
2009. nov. 29. 14:47
 9/33 A kérdező kommentje:

Hát ha jól számolom, akkor 5en vagyunk :) Ennyi akár elég is lenne hozzá. A műfajt azt meg kellene beszélni ( bár én szeretem a horrort + thrillert, de a többiek véleménye is fontos)

Szóval, akkor közvélemény kutatás... ki milyen műfajt akar? És alapsztorira van már vmi elképzelés?

2009. nov. 29. 16:50
 10/33 anonim ***** válasza:

Nekem sincs sok tapasztalatom, én úgy vagyok vele, hogy kitalálok sok sok történetet és elkezdem, de nem tom befejezni... :S de így sztem menne :)

Az lenne a legjobb, ha egymással email és/vagy msncímet cserélnénk nem???

2009. nov. 29. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!