Írunk regényt? Lenne kedvetek hozzá?
Igen, majd az lesz.
De azért akarom először itt megbeszélni, mert ugye többen írnánk és így egyszerűbb, mert mindenki látja, h miről van szó :P
Szóval ötleteket kérek, vagy csak akár annyit, hogy milyen műfajú legyen. ( fantasy, horror, thriller, romantikus, kaland, krimi, scifi, erotikus XD szal na... tessék mondani h mit szeretnétek :P)
MSN-t mindenképp cserélnünk kéne majd sztem, én szivesen megadom... A témával kapcsolatban sztem is majd elválik milyen lessz, amugy nekem a Detektiv, maffia, fantasy regények jöhetnek elsőrorban... DE sztem vagyok annyira kreativ hogy nyitott legyek bármire!
Alapsztoriba meg elkéen dönteni hogy kitalált világban játszódjon, vagy élethű helyeken, valamint 1 főhős "szenvedje" végig :)... vagy többen!
Oké.
Én valós helyszínt szeretnék, egy főszereplőt, és én örülnék az E/1-nek.
De ez mind függ tőletek is..énis nyitott vagyok szinte mindenre.
én is E/1-re gondoltam :)
és annyit hogy én nem vagyok oda az olyan csöpögős romantikus rózsaszín könyvekért... szal azt lécci ne...
ám kitalált világgal könnyebb lenne... de épp ezért jó ha a valós környezet lesz...
most konkretizáljuk le a történetet, vagy azt nem itt?
Jó lenne ez az msn-es dolog... nem tudom h lehet-e még úgy ( régebben lehetett) h egyszerre behívunk több embert egy beszélgetésbe...
na ezt is úgy kellene megbeszélni mert akkor mindenki el tudná mondani a véleményét, és nem maradna le semmiről...
viragviktoria@freemail.hu
vegyetek fel, aztán majd meglátjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!