Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írunk regényt? Lenne kedvetek...

Írunk regényt? Lenne kedvetek hozzá?

Figyelt kérdés
Legalább 3-4 ember kellene (max sztem olyan 7-8) és csinálhatnánk olyat, h megbeszélünk egy alapsztorit és az egyikünk elkezdi írni, aztán továbbküldi a másiknak, az is ír hozzá vmennyit, aztán ő is tovább küldi és így tovább... ( pl mindenki írna hozzá mindig fél oldalt) aztán előbb utóbb kijöhetne belőle egy jó kis regény is :)
2009. nov. 27. 18:13
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Igen, majd az lesz.

De azért akarom először itt megbeszélni, mert ugye többen írnánk és így egyszerűbb, mert mindenki látja, h miről van szó :P

Szóval ötleteket kérek, vagy csak akár annyit, hogy milyen műfajú legyen. ( fantasy, horror, thriller, romantikus, kaland, krimi, scifi, erotikus XD szal na... tessék mondani h mit szeretnétek :P)

2009. nov. 29. 19:35
 12/33 anonim ***** válasza:
fantasy-horror ???
2009. nov. 29. 19:58
 13/33 A kérdező kommentje:
Nekem mind1, csak egy kikötésem lenne... ne vámpíros legyen :) ( mert mostanában már a csapból is az folyik)
2009. nov. 29. 20:02
 14/33 anonim ***** válasza:
vagy mi lenne, ha nem próbálnánk begyömöszölni kategóriába, hanem az alapstoryt találjuk ki, és akkor majd eldől hova tartozik :) nem??? :O
2009. nov. 29. 20:32
 15/33 anonim válasza:

MSN-t mindenképp cserélnünk kéne majd sztem, én szivesen megadom... A témával kapcsolatban sztem is majd elválik milyen lessz, amugy nekem a Detektiv, maffia, fantasy regények jöhetnek elsőrorban... DE sztem vagyok annyira kreativ hogy nyitott legyek bármire!

Alapsztoriba meg elkéen dönteni hogy kitalált világban játszódjon, vagy élethű helyeken, valamint 1 főhős "szenvedje" végig :)... vagy többen!

2009. nov. 29. 21:16
 16/33 A kérdező kommentje:

Oké.

Én valós helyszínt szeretnék, egy főszereplőt, és én örülnék az E/1-nek.

De ez mind függ tőletek is..énis nyitott vagyok szinte mindenre.

2009. nov. 29. 21:25
 17/33 anonim ***** válasza:

én is E/1-re gondoltam :)

és annyit hogy én nem vagyok oda az olyan csöpögős romantikus rózsaszín könyvekért... szal azt lécci ne...

ám kitalált világgal könnyebb lenne... de épp ezért jó ha a valós környezet lesz...

most konkretizáljuk le a történetet, vagy azt nem itt?

2009. nov. 29. 21:47
 18/33 A kérdező kommentje:

Jó lenne ez az msn-es dolog... nem tudom h lehet-e még úgy ( régebben lehetett) h egyszerre behívunk több embert egy beszélgetésbe...

na ezt is úgy kellene megbeszélni mert akkor mindenki el tudná mondani a véleményét, és nem maradna le semmiről...

2009. nov. 29. 21:58
 19/33 anonim ***** válasza:
igen lehet az msnnel "úgy" bszélgetni... a felkérés menüpont alatt... de ahhoz kellenének az msn címek...
2009. nov. 29. 22:08
 20/33 A kérdező kommentje:

viragviktoria@freemail.hu

vegyetek fel, aztán majd meglátjuk

2009. nov. 29. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!