Mi a címe/szerzője ennek a könyvnek? (mondat van meg idézetként, valamint foszlányok a történetből)
Előirat: A gyakorikérdések elmehet a fenébe, hogy nem tudok miatta megfogalmazni egy normális kérdést. Mintha az, hogy "Segítenétek megtalálni ezt a könyvet?", nem lenne érvényes kérdés.
----------------
A könyv jellegzetes tulajdonsága, hogy mondatvégi írásjeleket, idézőjeleket nem használt, még mondatkezdő nagybetűket se, csak vesszőket (lehet, hogy ez csak a kiadás kérdése, de ezt vettem észre)
A buszon olvasta mellettem egy férfi, egy mondatot sikerült lemásolni a mobilomra (le is ellenőriztem hogy jó-e).
Az idézet tehát:
"ha nem akartam volna magával tartani, akkor nem megyek szembe a családommal, és nem vállalkozom erre a furcsa együttlétre itt magával, a könnyed felhők alatt"
A történet része azt írja le, hogy egy fura férfi az ideggyógyászaton hogyan viselkedik, és azt írja, hogy gyógyszer-túladagolás miatt került be. A szomszédja találta meg a földön fekve, aki először azt hitte, hogy halott.
A lány, akivel találkozott, nem nagyon derült ki a személye nekem, de volt szó valami kagylóról, amit a lány apja hazafele egy benzinkúton kidobott, valamint a férfi és a lány együtt sétálnak.
A férfi azt is mondta a lánynak, hogy belé fog szeretni, a lány viszont azt állította, hogy itt a közös sétákon kívül semmi nem fog történni (valszeg később viszont lett valami).
Ha bármit tudtok, kérlek írjatok! Köszi!
Egyetlen egy könyv jut eszembe, ami nem használ írásjeleket:
Jack Kerouc: Úton - Az eredeti tekercs ( [link]
Sajnos a többi ismertetőhöz nem tudok hozzászólni, de gondoltam, hátha ez az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!