Mi az utolsó mondata a Cassandra Clare: Csontváros című könyvnek?
"Clary gyomra
süllyedni kezdett, a magasba törő pillérek pedig lassan eltűntek a lába alatt, de ezúttal nem csukta be a
szemét. Mindent látni akart."
Az én könyvemben(rendes könyv, papíron, könyvesboltban vettem)ez(ek) az utolsó mondat(ok):
Továbbra is szorosan kapaszkodott, ahogy Jace az égnek fordította motor orrát, aztán meredeken megindult felfelé a híd mellett, mint egy kalitkájából szabadult madár. Clary gyomra süllyedni kezdett, a magasba törő pillérek pedig lassan eltűntek a lába alatt, de ezúttal nem csukta be a szemét. Mindent látni akart.
Ez az epilógus vége, vagyis a könyv legvége. Ez után már csak a tartalomjegyzék van. ;)
Az utolsó fejezet pedig így végződik:
A fiú bőréből só meg vér szaga áradt, és amikor a szája egészen közel ért a füléhez, Clary csak akkor hallotta meg, mit mondott, mit suttogott mindvégig. A lehető legegyszerűbb litánia volt mind közül: az ő neve, csak az ő neve.
szerintem a kérdező összezavarodott?
akkor melyiket?
Köszönöm a válaszokat, amit letöltöttem annak is ez a vége :)
Kedves Jégsárkány. Mostaztán kib******ul menő vagy :) grt ;)
"Clary gyomra
süllyedni kezdett, a magasba törő pillérek pedig lassan eltűntek a lába alatt, de ezúttal nem csukta be a
szemét. Mindent látni akart."
Asszem ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!