Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta már Maggie Stiefva...

Aki olvasta már Maggie Stiefvater könyvét (A Hollófiúk) az szerint mit jelenthet a könyv végén az utolsó mondat?

Figyelt kérdés
szívesen várom az elméleteket, mert megmondom őszintén, nekem fogalmam sincs, hogy mit akart azzal Ronan mondani
2013. aug. 20. 22:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok ezzel. Szerintem a következő kötetben fog ez inkább előjönni, a fülszövegből is erre tippelnék. (Now that the ley lines around Cabeswater have been woken, nothing for Ronan, Gansey, Blue, and Adam will be the same. Ronan, for one, is falling more and more deeply into his dreams, and his dreams are intruding more and more into waking life. Meanwhile, some very sinister people are looking for some of the same pieces of the Cabeswater puzzle that Gansey is after…)
2013. szept. 6. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!