Elolvasnátok? Min kéne változtatni? A mondat szerkezetek rendben vannak? Vagy a tömondatok zavaróak?
- Itt kell lennie- túrtam fel idegesen az ágyat, utolsó reményem színhelyét. Nyoma sem volt annak, amit kerestem.
Kétségbeesetten néztem körül a szobámban. A szekrények kipakolva álltak, ruhakupacok borították a parkettát, a szemetes feldőlt, a TV teljes hangerővel ordított, ám ez a jelen pillanatban egy cseppet sem érdekelt.
Leroskadtam a földre,a falat bámultam. Meddig? Nem tudom. Lehetett egy perc, egy óra, de akár egy nap is.
Csöngettek. Nem mozdultam. Kopogtak. Nem érdekelt. Nyikorgott az ajtó, valaki bejött. A TV elhallgatott, síri csend borult a házra. Közeledő léptek zaja.
Megrázták a vállam, egy arc nyomakodott a látóterembe.
Fausztusz.
Nem kaptam levegőt. A szája mozgott, beszélt hozzám, de nem figyeltem rá, csak egyetlen egy szó visszhangzott a fejemben: eltűnt, eltűnt, eltűnt…
Az elmémre köd borult, aztán beszippantott az örvénylő sötétség.
Mit keres?:)
amúgy nem rossz, egész jó!
Az üvöltő tévé nagyon hülyén hangzik, ha keresek valait, mint az őrült, nem a tv-t kapcsolgatom előtte.
Maga a leírás amúgy jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!