Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok? Min kéne változt...

Elolvasnátok? Min kéne változtatni? A mondat szerkezetek rendben vannak? Vagy a tömondatok zavaróak?

Figyelt kérdés

- Itt kell lennie- túrtam fel idegesen az ágyat, utolsó reményem színhelyét. Nyoma sem volt annak, amit kerestem.

Kétségbeesetten néztem körül a szobámban. A szekrények kipakolva álltak, ruhakupacok borították a parkettát, a szemetes feldőlt, a TV teljes hangerővel ordított, ám ez a jelen pillanatban egy cseppet sem érdekelt.

Leroskadtam a földre,a falat bámultam. Meddig? Nem tudom. Lehetett egy perc, egy óra, de akár egy nap is.

Csöngettek. Nem mozdultam. Kopogtak. Nem érdekelt. Nyikorgott az ajtó, valaki bejött. A TV elhallgatott, síri csend borult a házra. Közeledő léptek zaja.

Megrázták a vállam, egy arc nyomakodott a látóterembe.

Fausztusz.

Nem kaptam levegőt. A szája mozgott, beszélt hozzám, de nem figyeltem rá, csak egyetlen egy szó visszhangzott a fejemben: eltűnt, eltűnt, eltűnt…

Az elmémre köd borult, aztán beszippantott az örvénylő sötétség.

2012. dec. 11. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jó kis jelenet :D

Amúgy mi az a "Fausztusz"?

2012. dec. 11. 17:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Írok egy történetet és abban ő is egy szereplő :D Menedzser^^
2012. dec. 11. 17:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Csupán kíváncsiságból, nem támadok senkit: de miért nem próbálsz szerencsét egy olyan oldalon, amit publikálásra találtak ki? Ha kritikát szeretnél, egy erre specializálódott oldalon többet kapsz, mint itt, és nem is két bekezdésre... hiszen emlékeim szerint nem az első részletet teszed most már közzé a történetből. Szóval?
2012. dec. 11. 17:58
 14/16 anonim ***** válasza:

amikor írsz, a tévé már nem TV... ez azért alap... ezt elég meredek volt olvasni

egyébként a fogalmazás sem volt mindenhol jó, a tőmondatok megbocsáthatók, feszültséget akartál kelteni és ez a legegyszerűbb bár elég olcsó módja.

viszont egyet kell értsek az előttem szólóval, ha az egész írásodat évleményeztetni akarod, keress egy erre "szakosodott" oldalt

2012. dec. 11. 21:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Egész érdekes. A tőmondatok fokozhatják az izgalmat, egy ilyen rövid részlet erejéig nem zavaró, de hosszabb lélegzetvételű szövegnél már bosszantó lehet. Szerintem amúgy nem baj az üvöltő tévé, ez is megmutatja, hogy annyira szétszórt, és olyan megszállottan keresi azt a valamit, hogy nem izgatja a hang sem. Össze tudnád foglalni, hogy miről fog szólni a történet? Ha csak nem titok még. :)
2012. dec. 12. 11:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak nem ismerem olyan oldalakat :/ értettek változtatni fogok rajta :DD am de titok^^
2012. dec. 12. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!