Szerintetek csak a sztorit elfogadja egy kiadó?
Figyelt kérdés
Mangáról van szó!A történet már megvan,(az összes ismerősöm szerint nagyon jó)de a megrajzolásával akadnak probémák.Szerintetek csak a sztori is érdekelné őket?Mármint kiadnák úgy ,hogy mondjuk én írtam és valaki más rajzolta?2013. okt. 26. 17:33
1/4 anonim válasza:
nem kiadóra van szükséged, hanem tehetséges, a rajzban örömét lelő emberekre, akikkel együtt működve valami igazán eredetit alkothattok. Az ilyen embereket kell látnod, és miután gondolkodtál azon, miben tudnátok egymást és milyen módon kiegészíteni, ezután velük oszd meg az elképzeléseidet!
2/4 anonim válasza:
Magyarországon még a híres japán mangákat sem éri meg forgalmazni. Biztos nem fognak veled foglalkozni.
3/4 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak köszönöm.Amúgy van is egy ilyen barátom aki imád mangákat rajzolni, de ő szerinte az úgy nem jó ha nem ő írja a sztorit.Pedig ő meg abban rossz.A második válaszolónak pedig: Nem magyar kiadóra gondoltam konkrétan hanem úgy általánosságban.
2013. okt. 26. 22:27
4/4 anonim válasza:
Általánosságban sem fogad egy kiadó csak sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!